Dodaj do ulubionych

Sab Simplex czy Lefax?

21.03.07, 08:29
Stosowałyście te leki? Który był u was skuteczniejszy?
Obserwuj wątek
    • katrinmiler Re: Sab Simplex czy Lefax? 21.03.07, 09:13
      No wlasnie ja zaczelam od wczoraj podawac sab simplex.moj maly ma kolki...i to
      straszne.nie powiem ci teraz ktory jest skuteczniejszy ale wydaje mi sie ze to
      u nie pomaga wogole ...chyba ze musze sie troche uzbroic w cierpliwosc i
      poczekac kilka dni. jak sie cos zmieni to Ci napisze jak sie
      przyjelo.pozdrawiam.
      • olazur Re: Sab Simplex czy Lefax? 21.03.07, 09:18
        ja zacznę stosować od dzisiejszego wieczora bo mój tata własnie pojechał do
        Frankturtu do apteki, żeby kupić obydwa te leki. Tylko się zastanawiam, od
        którego zacząć a który odłożyć na później.
        • katrinmiler Re: Sab Simplex czy Lefax? 21.03.07, 11:47
          Wiesz,niby mowia ze lefax jest skuteczniejszy poniewaz ma wieksza dawke tego
          srodka co pomaga.zacznij od obojetnie ktorego.jesli jeden nie zadziala to
          wyprubujesz drugi.wczoraj dostalam tlumaczenie tego saba i tak:15kropli do
          kazdego karmienia,a jesli sie nasila mozna podac jeszcze kilka kropelek do
          buzi.podajesz w mleku,przed jedzeniem,lub po jedzeniu.a np.jesli rano nie
          podasz kropli i maluszek dostanie kolki to tez mozna podac bezposrednio do
          buzki.zycze powodzenia!mam nadzieje ze Ci sie sprawdzi.
    • anntenka obydwa naprzemiennie codziennie /nt 21.03.07, 23:55

• ola33333 Re: Sab Simplex czy Lefax? 22.03.07, 10:25
      mi polozna polecila oba. Kupilam Sab Simplex. Do tej pory dalam malej 3 razy -
      jak bardzo plakala, ale nie pod rzad (w rozne dni). Czy to tak na prawde
      pomaga, nie jestem pewna. Brakuje informacji w ulotce niestety po jakim czasie
      ta mikstura zaczyna dzialac, a to bym chciala wiedziec.

Pozdrawiam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka