zuzbar 31.05.07, 19:43 Bo mój jest rudy jak marchewka Ciekawe po kim? Ja -jasny blond, mąż -ciemny blond. Temat rzeka do żartów dla wszystkich znajomych I w dodatku zaczyna łysieć ale tylko nad uszami, wygląda przekomicznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: A jakiego koloru włosy mają wasze bobasy? 31.05.07, 19:51 Asia urodziła się czarna, teraz jest brunetką ale zaczynają jej już wyrastać blondy. Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: A jakiego koloru włosy mają wasze bobasy? 31.05.07, 23:24 Antos na razie ma ciemne i pewnie mu tak zostanie,bo ja szatynka a ojciec czarny,znaczy sie w kontekscie wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: A jakiego koloru włosy mają wasze bobasy? 01.06.07, 00:01 Moja Blanka ma narazie taki ciemny bląd. Jak będzie dalej, zobaczymy. Wycierają jej się z tyłu włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
uzzak Kolor się zmienia 01.06.07, 09:47 Tymek urodził się z piękną, szatynową czupryną, ale rosnące włoski były coraz jaśniejsze i teraz jest blondynek o naprawdę bujnej czuprynce. Czasem, szczególnie gdy jest ubrany na niebiesko, jego włoski nabierają rudawego zabarwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: A jakiego koloru włosy mają wasze bobasy? 01.06.07, 11:12 Mój Jasio ma ciemnobrązowe, z takimi też się urodził. No i obowiązkowy łysy placek z tyłu ) A jak się urodził, to miał tych włosków naprawdę dużo, także np na ramionach i plecach - prawdziwy macho Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: A jakiego koloru włosy mają wasze bobasy? 01.06.07, 13:19 Narazie brunetka ale juz widze ze te wloski jasnieja (szkoda )maz blondyna a ja brunetka. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: A jakiego koloru włosy mają wasze bobasy? 01.06.07, 13:20 haha maz blondyn a nie blondyna <smiech> Odpowiedz Link Zgłoś
spaska Re: A jakiego koloru włosy mają wasze bobasy? 01.06.07, 21:54 Dorotka jak sie. urodziła miała ciemno,brązowe, prawie czarne włoski teraz jest tak pomiędzy ciemnym blondaskiem a rudzielcem Odpowiedz Link Zgłoś