bozenas4 25.06.07, 22:42 Ja ostatnio tylko prysznic. jakoś tak mi wygodniej i szybciej. Ale tak se pomyślała, że może kupie jakieś pachnące olejki i se zrobie aromatyczną kąpiel w wannie???Musze któryś dzień zafundować sobie taki wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda07 Prysznic na codzień, wanna dla relaksu 25.06.07, 22:52 zimą, gdy jest sie przemarzniętym cudownie jest się wygrzać w wannie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin wanna... 25.06.07, 23:01 gdy jest czas na dlugie leniuchowanie w wodzie, prysznic w upaly kiedy trzeba 5 razy dziennie zmyc pot. Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: Wanna czy prysznic-co wolicie?????? 25.06.07, 23:55 Ja stanowczo prysznic. Wanna tylko jak mogę się w niej zanurzyć z moim M. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur wanna z prysznicem 26.06.07, 09:22 na codzien prysznic ale czasem tęsknie za wanną. Niestety, od 6 lat tylko prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
katka07 Re: Wanna czy prysznic-co wolicie?????? 26.06.07, 10:30 Wanna mmmmmm kocham się wylegiwać w piance, czytać książkę i pic kawę)))) teraz na to czasu jakby mniej)) ale za to w ciąży wylegiwałam się jak opętana hihi - oczywiście woda nie była gorąca. Pewnie dlatego Maks kocha sie kapac a wyjmowany z wanienki głośno prostestuje)) latem rzadko się kąpię, wtedy głownie chłodny prysznic. Ale zimą... Odpowiedz Link Zgłoś