30.06.07, 21:46
czy wasze pędraki były juz w kinie?
Swojej córy nie odważyłam się jeszcze zabrać, wydaje mi się że przestraszyłaby
się głośnych reklam i musiałybyśmy wyjść zanim by się seans zaczął.
Obserwuj wątek
    • lila1974 Re: kino 01.07.07, 07:19
      Nela jeszcze nie była, ale przymierzam się do Franklina. Ona co prawda ma
      nadzieję, że pójdzie ze starszą siostrą na Shreka, ale nie pójdzie.

Kiedy starsza miała tyle co Kornelka zabrałam ją na "Gdzie jest Nemo" i
      wiałysmy z kina na scenie z rekinami - głupia matka!
      • natali101 Re: kino 01.07.07, 13:07
        byłam z Nati wczoraj i super.bardzo zadowolona i chciała zostać jeszcze na
        Shreka ale to za tydzień jak będzie grzeczna.Franklina oglądała i pierwsza
        reakcja o matko boska ale duży telewizor o matko boska smile
    • siasiuszek Re: kino 02.07.07, 05:55
      Mój był, ale tylko, dlatego, że w dzień dziecka były darmowe seanse dla dzieci.
      Stwierdziłam, że w takim razie spróbować można najwyżej wyjdziemy. Ku mojemu
      zaskoczeniu nie przestraszył się, (choć należy o strachliwych) grzecznie
      oglądał do końca bajkę z otwartymi ustami z przejęcia.
    • marioladabr Re: kino 02.07.07, 09:22
      Michałek też był, jakoś w ferie zimowe. Byliśmy w kinie 3D na "Sezon na misia".
      Bardzo mu sie podobał duuuuży telewizor i gdyby nie boląca nóżka (przed
      wyjściem do kina przewrócił sobie na paluch stołeczek i paznokieć podszedł
      krwią co bardzo go bolało, ale niestety to odkryliśmy dopiero po kinie)
      grzecznie siedziałby przez cały czas. Teraz wybieramy się na Shreka.
    • iwoniaw Re: kino 02.07.07, 15:55
      Byliśmy właśnie na "Franklin i skarb jeziora", małemu się podobało i oglądał z
      zaciekawieniem. Jedynie co, to proponował przed senansem "może wyłączymy te
      reklamy?" big_grinDD
      Franklina znał wcześniej z książeczek i krótkich bajek na dvd, może to też ma
      wpływ na pozytywny odbiór filmu?
    • kornelcia75 Re: kino 02.07.07, 17:16
      jako niemowle tak,teraz nie ryzykowalabym bo Maksio nie usiedzi w miejscu 5
      mintongue_out
      • agatelek2 Re: kino 03.07.07, 17:25
        Mój nie był i chyba tez by się przestraszył głośnej muzyki...Jak mąż chciał go
        raz zabrać do cyrku to nawet na widownię nie weszli bo zaczął przeraźliwie
        płakać.Poczekamy do następnego lata z takimi atrakcjami.
        • margarettka Re: kino 06.07.07, 09:16
          Ignaś pierwszy raz w kinie był jak miał 2 lata i 4 mce - dostaliśmy bilety z
          pracy, więc postanowiliśmy spróbować. Był zdziwiony, ale mu się podobało smile
          Obejrzał 3/4 bajki i chciał iść. Z kolei w tym roku na dzień dziecka (miał
          wtedy 3 lata i 3mce) zabraliśmy go na "Franklin i Skarb jeziora". Było super -
          bardzo mu się podobało, całą bajkę z uwagą obejrzał i ani przez chwile się nie
          nudził, nie kręcił i nie marudził smile
          • 2razy_mama Re: kino 08.07.07, 22:56
            Starszy synek był w kinie po raz pierwszy, jak miał troszkę ponad 3 latka,
            młodszy 3 lata kończy w listopadzie, więc zaczekam chyba do przyszłego roku...
    • marioladabr Re: kino 24.07.07, 15:58
      Byliśmy z Pędraczkiem w kinie na Shreku i wiecie co? Pędrak się nudził! Nie
      podobał mu się film i chciał wyjść. Moja wiedza na temat mojego dziecka jest
      ciągle sprawdzana na każdym kroku, myślałam, że spokojnie wysiedzi, ale się
      przeliczyłam... no cóż... dzieci ciągle nas zaskakują.
    • rene-76 Re: kino 25.07.07, 19:53
      chyba sie wybiorę z małą na smocze wzgórze
    • stachowiaka Re: kino 27.07.07, 15:46
      Witam!!
      Moja córeczka była pierwszy raz na "franklinie" była zachwycona i nie chciala
      wyjsc z kina. Teraz bylismy w parku rozrywki w kinie 3D i była wsiódmym niebie.
      Bardzo chce znów do kina .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka