lila1974 27.08.07, 16:15 Może zaprezentujecie się w tym wątku drogie koleżanki? Jak wyglądacie, co robicie, czym się interesujecie, a przede wszystkim jak odbieracie same siebie? Znajdą się odważne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maw3 Re: Jaka jesteś? 28.08.07, 12:25 Lila, daj dobry przykład i zacznij Rozruszasz towarzystwo PS.Jestes skarbnicą tematów Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr Re: Jaka jesteś? 29.08.07, 11:30 Coś nie ruszył ten wątek... chyba obawiamy się zdradzić, pokazać, odkryć... wolimy być anoniowe... chociaż o własnych dzieciach wszystko opowiadamy... Ja mam 30 lat, długie włosy farbuję na ciemny brąz, w starym dowodzie miałam wpisany wzrost wysoki, podobno jestem szczupła (ale ja tam nie do końca wierzę swojemu mężowi i mamie - hihihi). Hmm... a jaka jestem - pogodna, miła, ale jak trzeba to potrafię się kłócić o swoje. Mam świetne zadatki na kurę domową, bo żadne prace domowe mnie nie przerażają, ale pracuję zawodowo i nie wyobrażam sobie innego rozwiązania. A największą pasją i miłością jest oczywiście mój Misiaczek pędraczek. Odpowiedz Link Zgłoś
2razy_mama Re: Jaka jesteś? 31.08.07, 21:19 Mam 33 lata, jestem brunetką i mam (ocena subiektywna)ładne, prawie czarne oczy. Jestem szczupła i dość wysoka (57 kg, 170 cm). Pracuję zawodowo,jako mikrobiolog, mam wykształcenie wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś