werona13 27.06.08, 17:57 Witam!Miała być Maja,a bedzie chyba Kacper.Chyba ,bo nie było opcji na chłopca.Mężuś powoli się oswaja.Mamy juz synka i bardzo chcięliśmy mieć córę,ale no cóż..Trzeba się cieszyć,że w ogóle jest i,że jest zdrowy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaijulia Re: I ja po usg! 27.06.08, 18:58 gratuluję kolejnego synka no widzisz my chcieliśmy synka a będzie trzecia córcia Odpowiedz Link Zgłoś
anecc Re: I ja po usg! 27.06.08, 19:42 Gratulacje!Los czasem bywa przekorny,ja tez chyba bede miala trzecia corcie,a marzyl mi sie synek... Ale dziewczyny,przeciez i tak najwazniejsze,zebysmy mialy zdrowe Malenstwa! A czy corcia,czy synek kochac bedziemy rownie mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
darkym Re: I ja po usg! 27.06.08, 19:49 Najważniejsze że zdrowe A u nas jak nie znaliśmy płci dzidziusia tez mieliśmy takie same imiona ustalone jak u WAS - Maja i Kacperek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: I ja po usg! 27.06.08, 19:56 To prawda że jest przekornie, u nas 2 chłopców a myśleliśmy że parka będzie/ pocżatkowo dr tak sugerował/ Ale najważniejsze że zdrowe są nasze pociechy Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: I ja po usg! 27.06.08, 20:12 Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa!! A Kacperek tez mi sie bardzo podoba pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zniemczyk Re: I ja po usg! 27.06.08, 20:26 Gratuluję najważniejsze że jest zdrowe ja też miałam nadzieję, że będzie dziewczynka, ale już się raczej pogodziłam, że będzie mały Dawidek Odpowiedz Link Zgłoś