iw80 26.11.08, 17:23 pytanie j.w. do mam karmiących piersią. ja zafundowałam sobie dzisiaj mała słabą z dużą ilością mleka, bo mam niskie ciśnienie i już nie dawałam rady. zasypiałąm na stojąco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda25 Re: pijecie kawę? 26.11.08, 18:02 Ja obowiazkowo codziennie rano parzona z mlekiem.Kawe robie w czajniczku z dwoch plaskich lyzeczek.Corka spi bez zarzutow.Nie zauwazylam zeby kawa jakos na nia dzialala, ale ja to z tych co nie stosuje zadnej diety dla matek karmiacych,jem i pije wszystko tylko z umiarem oczywiscie, no i na szczescie moja corka nie miala zadnych kolek ani boli brzuszka.Ma 5 tyg.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anecc Re: pijecie kawę? 26.11.08, 19:02 U mnie podobnie-jem praktycznie wszystko,tyle ze w umiarze.Oprocz slodyczy,bo tu z umiarem gorzejKawe tez pije codziennie i corcia ma sie swietnie.Oby tak dalej Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: pijecie kawę? 28.11.08, 18:08 Ja tez jem praktycznie wszystko i kawe tez pije jedna lub dwie dziennie. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: pijecie kawę? 06.12.08, 15:21 niestety mi kawa nie jest dana. synek nie spał cały dzień i całą noc. męczył się a nie mógł zasnąć. po tygodniu zrobiłam jeszcze jedną próbę i powtórka z rozrywki. ale wam zazdroszczę tej kawki Odpowiedz Link Zgłoś
darkym Re: pijecie kawę? 06.12.08, 15:34 Jeśli piłaś kawę ze względu na jej smak a nie zawartość kofeiny kup sobie bezkofeinową - w smaku nie czuć różnicy , ja w ten sposób się pocieszam hehe chociaż poudaje że piję "kawę" Odpowiedz Link Zgłoś
lotos2004 Re: pijecie kawę? 06.12.08, 18:51 Ja kiedys myslalam ,ze bez kawy to nie moge funkcjonowac,tzn.bez kofeiny,ale odkad zaszlam w ciaze zczelam pic bezkofeinowa kawe,herbate i jakos daje rade do tej pory.W smaku naprawde nie czuc roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
stas2008 Re: pijecie kawę? 06.12.08, 21:35 ja pije RICORE ma 30% kawy naturalnej więc lekko pobudza i jest smaczna, a jak u Ciebie kawa nie wchodzi w grę to polecam cherbatę zioną mnie zawsze stawia na nogi Odpowiedz Link Zgłoś
medialenaok Re: pijecie kawę? 06.12.08, 23:28 Oczywiscie! Jedna, rano. To najprzyjemniejszy moment dnia Odpowiedz Link Zgłoś
magda_1974_1 Piję 2 kawki dziennie 08.12.08, 12:42 Jestem strasznym kawoszem Dokładnie dzień przed narodzinami małego zrobiliśmy sobie prezent:kupiliśmy ekspres ciśnieniowy i teraz to już wogóle nie mogłabym się oprzeć małej czarnej bo uwielbiam kawkę z ekspresu. Już się boję co będę piła w pracy bo żadna inna mi nie smakuje Odpowiedz Link Zgłoś