marioladabr 08.12.08, 12:12 Muszę się pochwalic Pędrakiem, otóż załapał sie do reklamy danonków we środę smigamy na nagranie. Zdam relację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornelcia75 Re: chwalę się 08.12.08, 17:01 super!gratuluję koniecznie napisz jak było no i kiedy emisja reklamy napisz Odpowiedz Link Zgłoś
natali101 Re: chwalę się 09.12.08, 07:43 gratulacje i czekamy na cynk kiedy mozemy gwiazdę podziwiać w tv Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr Relację zdaję 11.12.08, 10:08 Nagranie odbywało się w przedszkolu w Piasecznie od 8:00 do 17:00. Była chyba 15 dzieci i rodziców nie wpuścili (chyba za dużo zamieszania by było). Po pierwszym nagraniu dzieci wyszły niezadowolone - mój też i powiedział, że już nie chce, że chce do domu. Przekupiłam go ciastkami i poszedł na następne nagranie z którego wyszedł zadowolony, bo jadł danonki. Później znowu wszystkie dzieci zabrali, póżniej dzieci bawiły się na takie sali i po kilka osobników wyciągali na nagranie... Pomiędzy nagraniami były przerwy ale w sumie to dzieci się umęczyły i z chęcią zjadły obiad. Mój mały padł w drodze powrotnej - usnął w aucie i nie mogłam go pod domem obudzić. Nie wiadomo kiedy ta reklama będzie w TV. Podejrzewam, że po nowym roku. Ale jak będziecie oglądać to mój jest w pomarańczowej bluzeczce Odpowiedz Link Zgłoś
natali101 Re: Relację zdaję 11.12.08, 10:30 gratulacje dla dzielnego Pędraka czekamy na info kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr już jest 02.01.09, 15:57 Uprzejmie donoszę, że mozna obejrzeć już reklamę z udziałem mojego Pędraka. Jest w pomarańczowej bluzeczce i robi dziwną minę na końcu reklamy Odpowiedz Link Zgłoś