ziena77 25.05.09, 11:22 Czy kupujecie dzieciom sandały na ten sezon z zakrytymi czubkami? Ja w tamtym roku takowe miałam no a teraz nie wiem czy nie lepiej kupić już takie normalne, bardziej przewiewne. W końcu już nasze maluchy umieją chodzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natemi Re: sandały 25.05.09, 15:29 W roku ubiegłym i w tym także- sandałki z odkrytymi palcami, ale z zabudowaną piętą. Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: sandały 25.05.09, 15:42 No właśnie chciałam sie zapytać też o tę piętę. Moim zdaniem taka zakryta będzie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: sandały 25.05.09, 22:57 Normalne sandaly w tym i zeszlym roku,oczywiscie dobra ,dziecieca firma. Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: sandały 26.05.09, 10:10 My już w zeszłym roku mieliśmy odkryte. Pięta zabudowana. Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_mamka Re: sandały 26.05.09, 15:31 my odryte piety i palce . Powiem wam ze nie wyobrazam sobie ze moja Ania się parzyła w taki upał w tak zabudowanych butach. Odpowiedz Link Zgłoś
natemi Re: sandały 27.05.09, 08:27 Ale to zależy gdzie w tych bucikach chodzi, jeżeli tylko po chodnikach i ewentualnie plac zabaw to ok, ale my dużo łazimy po wertepach,typu łączki żeby przy okazji pies mógł się wybiegać, chodzimy na spacerki do lasu i sandałek z zabudowaną piętką wydaje mi się lepszy jednak. W całkiem trzewikach za gorąco, w trampkach poci się nóżka a te są w sam raz. We własnym ogródku pozwalam jej w gorące dni biegać na bosaka. Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: sandały 30.05.09, 21:57 ja mam jedne z zakrytymi palcami, drugie z odkrytymi obie pary z zabudowaną piętą już w zeszłym roku chodził w takich z odkrytymi bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: sandały 30.05.09, 22:39 Mojemu kupilam sandaly 2 mie. temu i juz stopa urosla Najlepsze trampki sa All Star ,my mamy na rzepy,przewiewne i leciutkie.W zeszlym roku ma=ial za kostke sznurowane.Do lasu w traperkach koniecznie a w ogrodzie na bosaka.Poza tym buty Clarks (nie wiem czy sa w Polsce) sa tak przewiewne (delikatna skorka)ze mozna tez nosic latem i nozka sie nie poci,mamy kilka sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
as-iek Re: sandały 01.06.09, 15:06 Moja ma jedne z zakrytą piętą ale odsłoniętymi palcami z firmy zetpol a drugie całkiem odkryte. Na spacerki i na plac zabaw w sam raz a te drugie na pewno bardziej przydadzą się na plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: sandały 01.06.09, 18:09 Ja dzisiaj kupiłam bardzo fajne sandałki z zakrytą pietą, dosyć wysokie (obejmują kostkę), z odkrytymi palcami, firmy Antylopa. Porównywałam je z bartkami i geoxa, które do tej pory kupowałam i jestem zaskoczona jakością. Mięciutkie, profilowane, ze skóry, podeszwa zgina sie w tych miejscach, w których powinna, cena to 1/4 ceny geoxa. Znalazłam je w małym osiedlowym sklepiku, który dzisiaj odkryłam A propos - na buty Bartka były dzisiaj spore przeceny z okazji dnia dziecka. Te które kupiłam miesiąc temu są już za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: sandały 01.06.09, 20:59 Aga już w zeszłym roku miała takie zwykłe sandały, z odkrytymi palcami i piętą, i takie z zakrytymi, a w tym roku podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś