Dodaj do ulubionych

podwojne sanki

24.01.07, 08:23
znalazlam podwojne sanki na allegro,ale nie wiem czy te sanki nadaja sie do
uzytku.Czy ktoras z was ma moze takie sanki?a moze wystarcza zwykle sanki
pojedyncze.prosze o opinie.
www.allegro.pl/item154911910_hit_sanki_dla_dwojga_pociech_z_podnozkami.html
Obserwuj wątek
    • aglask Re: podwojne sanki 24.01.07, 09:26
      Moje dzieciaki mają pojedyńcze sanki, każde swoje. Na początku kupiliśmy tylko
      jedne, wiecznie trwały kłótnie, kto ma siedzieć z przodu, więc musieliśmy
      dokupić drugie. Uważam, że podwójne sanki są dobre dla malutkich dzieci, potem
      raczej się nie sprawdzają.
      • malesa.m Re: podwojne sanki 24.01.07, 10:57
        Witam!
        Naszym bliźniakom odrazu kupiliśmy pojedyńcze sanki.
        Oczywiście dwie sztuki.
        Od początku mieli dużo frajdy, jak każde ciągało swoje.
        Jak sama z nimi wychodziłam to zaczepiałam jedne za drugim
        i z łatwością ciągnęłam "tramwaj"smile
        Zdecydowanie polecam oddzielne sztuki.
        Pozdrawiam mama 3 letnich: Oliwii i Alana
    • monia2005 Re: podwojne sanki 24.01.07, 10:58
      Ale zarabiają na tych sankachsmile Bezpośrednio od producenta te same sanki (z
      oparciami) kosztują 58 zł. Z oparciami i raczką do pchania - 78 zł. Wkłady są
      po 25 zł za sztukę. Właśnie zamówiłam i dzisiaj mają przyjść.
      www.stanislaw.win.pl
      • grzalka Re: podwojne sanki 24.01.07, 11:18
        ja w zeszłym roku kupiłam takie podwójne jeden za drugim, chłopcy mieli rok- dla
        maluchów takie sanki fajnie się sprawdzaja, teraz tez jeszcze są za mali, żeby
        ciągać swoje sanki. Pewnie jak bedą mieli po 4 lata to kupie im oddzielne, a
        póki co tandem jest ok. Kupowałam od producenta...
        • anet772 Re: podwojne sanki 24.01.07, 11:43
          Hej!
          My tez mamy podwojne sanki,z oparciami i pokrowcami. Sanki" kisza" sie w
          wozkowni od listopada i juz myslelismy ze tej zimy ich nie wyprobujemy .
          A tu niespodzianka smile,dzis sypie porzadnie snieg ,mysle ze jutro bedzie proba
          generalna jazdy na sankach smile
          • blizniaki14 Re: podwojne sanki 24.01.07, 12:25
            Nasz Antoś dostał te sanki na mikoła (tez od producenta kupowanewink ) a za rok
            cała trójka się zmieści wink bo są naprawdę duże! tylko u nas dalej nie ma śniegu sad
            • anys.d Re: podwojne sanki 24.01.07, 12:54
              dzieki dzieki dzieki.super.jak tak to kupuje chyba te podwojne z oparciem i
              raczka do pchania.najwyzej za rok kupimy drugie,a co tam.mieszkam na 10 pietrze
              a winda dojezdza do 9 wiec z jednymi sankami bedzie mi latwiej schodzic.juz
              zamawiam bo sniegu nasypalo a my bez saneksmilea tak wogole to jak dlugo sie czeka
              na sanki(z firmy stanislaw)?
              • blizniaki14 Re: podwojne sanki 24.01.07, 13:20
                my czekaliśmy 2 dni smile
              • anita334 Re: podwojne sanki 25.01.07, 12:41
                My zamawialiśmy przesyłkę kurierską{dodatkowe 30 zł}.Przesyłka idzie dwa
                dni.Pytajcie dziewczyny o kolory siedzisk-są do wyboru :czerwone, bordo i
                szafirowe.
                • anys.d Re: podwojne sanki 25.01.07, 17:09
                  haha. ja dzis zamowilam ale beda dopiero we wtorek, moze w srode.Anita334 a
                  kiedy ty zamawialas?i cena jest troszke wyzsza niz ktoras z was pisala. Czekamy
                  na sanki, moze snieg nie znikniesmile
                  • anita334 Re: podwojne sanki 25.01.07, 17:50
                    Zamawiałam dzisiaj o 10-tej rano.Obiecał mi,że wyśle dzisiaj kurierem i bedą na
                    jutro max w poniedziałek.Jeśli zdążył już nadać dzisejsze bo np.zamawiałaś
                    później to rzeczywiście będziesz czekać do wtorku.Acha, całkowity koszt z
                    wysyłką zaśpiewał mi 160 zł..Pozdrawiam
                    • anys.d Re: podwojne sanki 25.01.07, 18:01
                      ja zadzwonilam o 10.40(pech) i powiedzial ze jakbym zadzwonila godz wczesniej
                      to by wyslal.mi tez zaspiewal 160zl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka