danka88 28.09.23, 12:12 www.pudelek.pl/byla-zona-krzysztofa-skiby-przerywa-milczenie-tak-wspomina-koniec-ich-malzenstwa-zdradzal-klamal-i-prowadzil-podwojne-zycie-6946370228566784a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 12:19 O, grubo. Karolcia mi wygląda na taką, co pisze maile tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 12:24 To ten co umoralnia wszystkich, a sam jest wrakiem moralności Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 12:35 Typowo. Druga gałąź. Zaczęło kochance zależało i musiał zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 12:36 Domagała się szybkiego rozwodu No przeciez ile można czekać! Chyba Petarda rozkręciła nowy trend postrozwodowy Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 12:45 "Podważyła również jego słowa, jakoby zabezpieczył rodzinę finansowo. Jak twierdzi, Krzysztof miał otrzymać mieszkanie i wiele przedmiotów z ich wspólnego domu. Kazał nawet byłej żonie oddać część dobytku. Dostałam od adwokata całą listę rzeczy, które mam oddać. Zrezygnowałam z orzekania o winie, choć miałam niepodważalne dowody, w zamian za spełnienie wszystkich moich warunków. Myślę, że Krzysztof w wymiarze finansowym stracił wiele, ale znacznie więcej w wymiarze moralnym." Eeee tam, po powyższym widać sztuczne nakręcanie g*wnoburzy. Może przez Pudelka, a może przez rozgoryczoną i rozżaloną ex, co tak po ludzku zrozumiałe, ale w głupawy i żenujący sposób. Otrzymanie przez Skibę "mieszkania i wielu przedmiotów" oraz części dobytku to przecież normalny przy rozwodzie podział majątku. No bo chyba jeszcze nie ma tak, jak zapewne wielu by chciało, że małżonek odchodzący/zdradzający ma zostawić "za karę" również swoją część majątku. Może Memcen i Konfa by coś takiego wprowadzili vide "małżeństwa biskupie" No i jak nie zabezpieczył finansowo, skoro: "zrezygnowałam z orzekania o winie, choć miałam niepodważalne dowody, w zamian za spełnienie wszystkich moich warunków. Myślę, że Krzysztof w wymiarze finansowym stracił wiele"? Poza tym najpierw zrezygnowała z orzekania o winie w zamian za hajs, pewnie korzystniejszy niż by wywalczyła w sądzie, no ale teraz jeszcze by chciała dodatkowo orzeczenie o winie "w wymiarze moralnym" Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 13:14 Co tu komentować. Chyba tylko, że gdyby nie było pudelka i podobnych, życie byłoby lepsze. Pewnie za jakiś czas sama stwierdzi, że nie warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha.trixie Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 14:01 Chodzi o to, że to Skiba wszędzie opowiadał jakoby wszystko szlachetnie zostawił żonie. Że niby dla tej wielkiej, nowej miłości porzucił wszystko, a żona z którą nic go już nie łączyło, zgarnęła wszystko. 🤦♀️ Absolutnie się nie dziwię, że kobieta nie wytrzymała i zaczęła w końcu opowiadać jak było naprawdę. Ciekawe jak zareaguje na to świeżo poślubiona małżonka, bo wygląda na temperamentną, zupełnie jak nasze droga Petarda. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 12:48 Z jednej strony trudno się nie zgodzić z samą tezą, ze „każdy ma prawo do szczęścia” i nie da się żyć w wypalonym małżeństwie. Niemniej jednak wypalone małżeństwa się najpierw zamyka i kończy, a dopiero wtedy szuka nowej dupy… tj. muzy chciałam napisać (ta autokorekta w telefonie!). Niewierny mezus 2 lata pomieszkujący u kochanki, z łóżka kochanki slący nieświadomej niczego żonie zapewnienia o bezgranicznej miłości - i jednocześnie bredzący jakieś kocopaly o swym głębokim nieszczęściu - moze budzić co najwyżej grymas niedowierzania i obrzydzenia… Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 13:08 A wierzysz, że żona o niczym nie wiedziała Nie był to pewnie pierwszy romans męża. Żona cierpliwie czekała aż to się skończy a się nie skończyło. Żony często się godzą na takie akcje. Przecież kochanka się kontaktowała i z nią i zamieszczała fotki na portalu. I żona się nic a nic nie zorientowała że coś nie gra? Nie chciała i tyle. Oni się wcale z tym nie kryli i żyli jako para długo przed rozwodem. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 13:15 No masz całkowitą rację, wina jest wyłącznie po stronie żony... Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 13:59 Mnie zachowanej męża nie dziwi. Z jego zachowania wyłania się obraz lekkoducha, bojącego się brać odpowiedzialność i podejmować decyzje. W małżeństwie też taki musiał być. Pierwsza żona pewnie o wiele inteligentniejsza aby znalazła faceta który będzie ją szanował. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 13:56 katiemorag napisał(a): > Nie był to pewnie pierwszy romans mę > ża. Z pewnością. > Żona cierpliwie czekała aż to się skończy a się nie skończyło. Żony często > się godzą na takie akcje. Rady Michaliny Wisłockiej i Madzi Samozwaniec pt. "przeczekać ", w tym przypadku się nie sprawdziły- egzemplarz był ekstremalnie zmotywowany do zostania "bogatom i znanom celebrytkom". Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 14:02 Kochanka nawet wygląda na taką co takie akcje może robić. Wysyłanie maili pierwszej żonie czy dzieciom. To ten poziom. Do tego trafiła dobry moment. Facet ma ewidentnie kryzys wieku średniego ona bardzo duże cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 14:15 katiemorag napisał(a): > Facet ma ewidentnie kryzys wieku średniego ona bardzo duże cycki. To ex-żona ma kryzys, a facet jest szczęśliwy. Ona bardzo duże cycki Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Była żona o Skibie 30.09.23, 07:32 No to chyba oczywiste, ze zdradzana przez bite 2 lata żona ma aktualnie kryzys i zal, a dupczący nową kochankę ślizgon czuje się szczęśliwy jak świnia w błocie… Ale to się zmieni. Jak opadnie kurz, to eks żona odetchnie z ulgą, ze się wymiksowała z toksycznego związku, a biedny krzys utknie z dość prymitywnym muppetem… Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 16:35 Ona cała jest duża, ale raczej nie o to chodzi. Po prostu nie jest tą samą kobietą od 30 lat. Jakby żona miała równie duże cycki to by niczego nie zmieniało. Zresztą nie wiem, jakie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:07 A nie wiem, nie interesowała mnie nigdy ta pani w takich szczegółach Meritum to nie zmienia - sztuczne czy prawdziwe, małe czy duże, chodzi o to że inne Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 16:48 Godzą się? Czy słyszą zapewnienia, ze wymyślają, ze taka praca, ze to nie tak jak ona myśli, ze to tylko pracownica, znajoma kolegi itp., udowadniają ze przecież spędzają z żona czas, ze są w domu, ze razem żyją. I co? Żona nie mając jawnych dowodów, po każdym podejrzeniu / przebłysku intuicji ma wynajmować detektywa? Żeby mieć pewność? Czy tez może zakładać, ze mąż zapytany wprost, udzieliłby szczerej odpowiedzi - zwłaszcza w przypadku tak ogromnej miłości do kochanki? Dla mnie to najgorszy typ dziadygi. Kłamca, tchórz, oszust i krętacz oraz przede wszystkim toksyczny manipulant. Żonie słodkie smski, a na boku zapewnienia miłości do drugiej kobiety. Nie wyobrażam sobie jak to musi być i jak musi się czuć kobieta, która wyczuwa, ze cos jest nie tak, No ale przecież co ona wygaduje! Misio ją kocha przecież! Jaka kochanka?! On tak tyra na to, żeby zapewnić rodzinie życie na poziomie! A ona wymyśla problemy, których przecież nie ma! Przecież to można oszaleć żyjąc w takiej paranoi. Rzyg. I choćby miłość do kochanki była szczera i prawdziwa to niewyobrażalna krzywda która taki dziadyga zrobił żonie, choćby nie wiem jaka żona była męcząca i nudna, jest zwyczajnie niewymierna. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:33 To co opisujesz występuje często bo w Polsce przeciętny facet boi się żony. Nie znoszę słabych krętaczy i tego typu pospolitych cwaniar które nie robią nic innego jak korzystają z aktualnego układu sił w takim trójkącie. Już widzę jak Karokrzysiowa po 30 latach małżeństwa jest czuła i gorąca dla Skiby nawet 7 lat ta namiętność i czułość nie potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:38 Nie, facet boi się utraty wizerunku i utraty kasy. Gdyby faktycznie chciał wszystko zostawić i żyć miłością, to wyszedłby jak stał i zamieszkał u swojej nowej i żona nie musiałaby się godzić na rozwód bez orzekania żeby dostać to czego chciała, bo by jej wszystko zostawił bez ciągnących się przepychanek. Powinien żonę na kolanach przepraszać, a kochance kazać zamknąć dzioba. Tak by to było, gdyby faktycznie odszedł z miłości, a nie dlatego ze szambo wylało (czyli w tym przypadku foty trafiły na pudelka). Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:40 Gdyby szambo nie wylało czytaj: nowa nie wyslalaby fot pudelkowi, skiba dalej żyłby jak zyl. Dupczac nie tylko stała kochankę. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:56 shellyanna napisała: > Gdyby szambo nie wylało czytaj: nowa nie wyslalaby fot pudelkowi, skiba dalej ż > yłby jak zyl. Dupczac nie tylko stała kochankę. Pewnie tak. Mnie zastanawia te 6 mln USD na kontach, ciut przydużo . Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:59 Wogóle mnie nie dziwią te kwoty bo on w rozrywce mógł spokojnie tyle zarobić ona na uczelni napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:10 26 mln złotych to jest bardzo duży majątek, owszem on miewał spore wpływy z ZAIKS-u, wynajmował się jako wodzirej na wesela a nawet prowadził własną trupę striptizerek - jednak mimo wszystko kwota wydaje mi się dziwnie duża. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:11 Nie bierzesz pod uwagę inwestycji - przecież pewnie nie trzymał tego na ROR Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:19 Z artykułu na pudlu wynika, że na kontach było 6 mln USD. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:21 Chodzi mi o to, że to nie musiała być kwota z samych zarobków Skiby, tylko z zainwestowania ich części przez lata Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 23:47 Wiśniewski zarobił 40 milionów w dużo krótszym czasie to czemu Skiba nie mógłby 20, inna sprawa że w tej rozrywce mają przeszacowane stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:46 Oni mięli ciężkie miliony na kontach a nie widać żeby Skiba był finansowo królem życia, był zwyczajnie tchórzliwy jak większość w podobnym położeniu bo nabudowa społecznych oczekiwań przytłacza takich chłopów w średnim wieku, strach powoduje że wolą latami kłamać i rownolegle pukać żonę oraz wyznawać jej miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
seeview Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:54 > To co opisujesz występuje często bo w Polsce przeciętny facet boi się żony. Bo sporo polskich związków, a w pokoleniu Skiby chyba większość, to role typu mamusia z synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 13:26 Opis operatywności nowej panienki zupełnie jak z dyskusji na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 13:30 Ekhm,... ale że w sensie, że byłaś taka operatywna? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 13:53 Kochanka przebierająca nogami i śląca ponaglające maile do żony (wraz z zawolaowanymi groźbami) to dla Skiby powinien być dzwonek alarmowy. Nie był. No to za jakiś czas zobaczy co wyjdzie z Karokrzysia. Bynajmniej nie różowy jednorożec. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 13:55 Cóż... Pana powinno to zmrozić, a nie zachęcić. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 14:04 Zgorzkniały babers i dziaders zazdroszczący: "ta młoda kobieta sprawia, że mam energię, chce mi się żyć i czuję, jakbym znowu miał 18 lat!" Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 14:06 Zasadniczo wolałabym się zabić niż teraz czuć jakbym miała 18 lat, stan aktualny jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 14:10 triss_merigold6 napisała: > Zasadniczo wolałabym się zabić niż teraz czuć jakbym miała 18 lat, stan aktualny > jest ok. Kwaśne winogrona i słodkie cytryny - wiadomka Odpowiedz Link Zgłoś
tromedlov Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 16:54 Nie rozumiem, skąd to niedowierzanie. Ja tak jak Triss - nigdy nie chciałabym wrócić do tych 18 lat. Chyba nawet do 30tki nie chciałabym wrócić (czasy przed rozrodem, czyli rozród byłby przede mną). Koncerty, imprezy do rana, kac, przypadkowe znajomości skonsumowane i nieskonsumowane, rozchwianie emocjonalne, ciągły fastfood i niepewność przyszłości - dziękuję, miałam. Teraz wolę statecznie operę, imprezy co najwyżej do... (w sumie to wolę bez imprez, nie chce mi się), ustabilizowany seks i zdrowy żołądek. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha.trixie Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 14:26 Ale on pewnie popadł w zachwyt, że AŻ tak jej zależy! Tylko facet w tym wieku powinien wiedzieć, że taki poziom determinacji u kobiety, to zazwyczaj znak ostrzegawczy Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 14:03 On to najwyraźniej interpretował jako wyraz miłości. Taki misio co to uwielbia walki w kisielu bo myśli że to o niego. Najwyraźniej była żona spasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 14:05 > Kochanka przebierająca nogami i śląca ponaglające maile do żony Ależ to na pewno z powodu wielkiej miłości, po prostu nie mogła się doczekać, kiedy węzeł małżeński połączy ją na zawsze z ukochanym. No chyba, że bała się, że Krzysio zejdzie przed ślubem...🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 16:23 Krzyś może podzielić los Kazia (a tak się z niego natrząsał…). Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 16:38 bruy-ere napisała: > Krzyś może podzielić los Kazia (a tak się z niego natrząsał…). Kaz podobno ma nową fuchę: next.gazeta.pl/next/7,151003,30238729,nowa-praca-bylego-premiera-polski-zostal-prawa-reka-szejka.html Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:37 O kurczę, to może w końcu spłaci Isabel. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:43 Ciekawe, czy te alimenty są bezterminowe - do końca życia będzie płacić czy mają jakąś „datę ważności”. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 16:36 Karolina odpowiedziała: www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-karolina-kempinska-odpowiada-bylej-zonie-krzysztofa-skiby-krzys-nie-mial-czulosci-mial-wiecznie-wyciagnieta-reke-po-pieniadze-6946411961879296a?utm_source=combreak No cóż już gdzieś kiedyś słyszałam takie wyjaśnienia 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 16:41 Zerżnęła od pani de domo Pietkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:03 triss_merigold6 napisała: > Czyli od kogo? Moniki Richardson Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 16:43 Może po prostu jakaś część małżeństw po 30 latach to bardziej biznes niż czułość i nie jest to takie rzadkie Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:43 W biznesie i miłości oraz zwyczajnie w życiu w cenie jest uczciwość. Jak widać nie każdego na nią stać. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:06 Eeeeee, uczciwość mówisz? A jak żona uczciwie każdego dnia zaczyna powitaniem "nienawidzę cię ", ale rozwieść się nie chce, to co wtedy ? Można mieć legalnie kochankę? Bo nader często w takiej sytuacji owa żona-harpia wręcz zachęca do brania kochanki - byle kasa się zgadzała. Jednak gdyby facet chciał z tą kochanką odpłynąć , to na 100% zachowałaby się jak pierwsza pani Skibowa. Życie nie polega na uczciwym mówieniu prawdy prosto w oczy, tylko na niuansowaniu. Przynajmniej w 30 letnich związkach. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:09 Można nagrać te czułe powitania i zamiast szukać kochanki złożyć pozew o rozwód z orzeczeniem o winie żony z powodu przemocy psychicznej Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:29 Jak na milionera to skromnie się prezentuje, oczywiście że ci ludzie są bezgustni tzn lubią specyficzną estetykę szczególnie Karokrzysiowa ale jednak na takim pułapie finansowym to już ludzie nie siedzą w boazerii z lat 90 tych. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 21:46 @ taniax Polecam czytanie ze zrozumieniem. Karokrzysiowa obwieściła, że przyjęła Skibę z majątkiem 0 zł. Miliony wzięła była żona. Więc łopatologicznie - pułap finansowy jest obecnie "budujemy od zera". Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 21:56 No tak ale miałam na myśli to że nikt w to nie wierzy, pudel wątpi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 21:58 Nikt nie wierzy że był milionerem i został finansowym zerem z miłości do Karokrzysiowej. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 22:59 Czytam komenty na pudlu i rżę. Parę wybranych "Pani ma 33 lata...wygląda na 45, a mówi jak 15 latka. Coś tu jest nie halo." "Ze wszystkich historyjek wymyślanych przez kochanki ta nie wydarzyła się najbardziej." "Ona porzuca karierę modelki żeby być z nim, on rezygnuje z olbrzymiego majątku żeby być z nią. Ludzie z tego musi powstać jakiś film!" "Dzielny Wojak Szwejk" "Brawo żona! I tak każdy fircyk powinien kończyć, bez grosza z melepetą u boku." Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 23:14 Uważaj riki, żeby ciebie ktoś znowu na Pudla nie skopiował 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 22:05 A to chyba też już było przy paczkomatach Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 23:13 kandyzowana3x napisała: > A to chyba też już było przy paczkomatach Ooo ubiegłaś mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 23:12 riki_i napisał: > > > Więc łopatologicznie - pułap finansowy jest obecnie "budujemy od zera". A to mi przypomina panią z 🛁🛁🛁, która też z mężem milionerem, przyszłym paczkomatem, zaczynała od 0 na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Była żona o Skibie 30.09.23, 07:05 black_magic_women napisała: > riki_i napisał: > > > > > > > Więc łopatologicznie - pułap finansowy jest obecnie "budujemy od zera". > > A to mi przypomina panią z 🛁🛁🛁, która też z mężem milionerem, przyszłym pacz > komatem, zaczynała od 0 na koncie. Bo to takie racjonalizowanie, żeby samemu uwierzyć, ze kasa nie miała wpływu na ten wybuch namiętności. Co doskonale rozumiem, bo bardzo niefajnie jest słyszeć, ze jest się z kimś dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Była żona o Skibie 30.09.23, 07:22 >ale rozwieść się nie chce, Co to znaczy „rozwieść się nie chce”? Rozwód nie ma nic do „chcenia”. Składa się pozew i się rozwód dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 18:10 Co zwykle dociera do człowieka gdzieś w okolicach 15 urodzin 🙄 Tak, ludzie nie są dobrzy, uczciwi i prawdomówni, przynajmniej nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
falofilia.falofilia1 Re: Była żona o Skibie 28.09.23, 17:40 Krzychooo , ja ty nam wszystkim zaimponowałeś tym wszystkim Krzychu żebyś ty wiedział ................................................................................................ www.se.pl/slask/ksiadz-tomasz-odnalazl-sie-w-turcji-w-takich-warunkach-odreagowywal-orgie-na-plebanii-aa-19up-PuKF-yfC8.html Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Była żona o Skibie 29.09.23, 19:23 Wygląda na to, że Skibowie mają szansę zastąpić Kurzopków na najwyższym podium polskich dram. Nawet pojawił się motyw wnuczki... www.pudelek.pl/syn-krzysztofa-skiby-cieplo-o-macosze-i-jej-oswiadczeniu-w-wypowiedziach-tej-pani-trudno-doszukac-sie-prawdy-6946813686307712a Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 29.09.23, 20:14 Przecież to oczywiste że dorośli ludzie sami decydują z kim chcą utrzymywać kontakty, infantylność Karokrzysiowej trudno przebić, dawno nie było w przestrzeni publicznej tak nieciekawej panny. To jest dowód na to jak wielka jest moc d..y i sexu zwłaszcza gdy ma się do czynienia z takim starym brzydkim i zmęczonym 30 letnim małżeństwem chłopem, przeciętny sensowny rówieśnik by panią ominął szerokim łukiem, na 100% nie byłby zainteresowany a tym kręci jak chce.Kręci bo może. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 29.09.23, 20:28 Tyle że wiadomo jak to jest w życiu, każdego coś kiedyś trzepnie i z nią będzie jak z każdym, teraz korzysta z układu sił bo ona nowa flama więc na starcie z przewagą, stara żona z której się zawsze robi najgorszą i stary chłop który co podu..czy to jego. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Była żona o Skibie 29.09.23, 23:02 Ja jestem bardzo ciekawa jak to bedzie jak motylki w końcu zdechną -a zdechną na pewno- i Krzysiek przejrzy na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Była żona o Skibie 30.09.23, 00:50 I jak te motyle zdechną to się robi powtórke z byłej żony czyli ta kolejna pani jest wujowa, widzi się jej wszystkie wady i jeszcze je wyolbrzymia, nagle czegoś nie robi, źle robi, czegoś nie daje, dokładnie tak było z Kazem dopóki był sex, haj to w zamroczeniu hormonalnym Iza była wspaniała jak opadło zrobił z niej beznadziejną i darł się do roboty i znów pierwsza żona zyskała. Cóż chłopy idiocieją niby natura wie co robi że chwilowo rozum odbiera, szkoda tylko że tylu ludzi musi się męczyć, czasami całe rodziny mają traumy przez tą głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Była żona o Skibie 30.09.23, 01:21 znowu.to.samo napisała: > Ja jestem bardzo ciekawa jak to bedzie jak motylki w końcu zdechną -a zdechną n > a pewno- i Krzysiek przejrzy na oczy A jak nie zdechną? Jak to piszą :prawdziwej miłości nawet małżeństwo nie popsuje. Nie znasz takich par, bo ja znam i są do dziś po 30 letnim związku. Bardzo podobny schemat jak tam. Życie. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Była żona o Skibie 30.09.23, 07:02 Ja tez znam. I nie oceniam wybuchu miłości ani szczerości uczuć do nowej partnerki. Takie rzeczy się zdarzają. W tym przypadku chodzi o bardzo brzydkie zachowanie pana i robienie wody z mózgu żonie latami. Oraz idiotyczne wynurzenia Karoliny w mediach. Gdyby siedziała cicho i po prostu cieszyła się odzyskana wolnością partnera, byłabym bardziej skłonna uwierzyć w szczerość intencji obojga i w to, ze facet się po prostu pogubił, bo sytuacja i nagła miłość go przerosła. Żona wystarczająco dużo przeszła, żeby nie musieć teraz czytać wywodów Karoliny o tym, jak Krzys miał źle przez 30 lat z nią. I żona ma pełne prawo w tej sytuacji do ulania sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Była żona o Skibie 30.09.23, 17:31 slatynka85 napisała: > znowu.to.samo napisała: > > > Ja jestem bardzo ciekawa jak to bedzie jak motylki w końcu zdechną -a zde > chną n > > a pewno- i Krzysiek przejrzy na oczy > > A jak nie zdechną? > Jak to piszą :prawdziwej miłości nawet małżeństwo nie popsuje. > > Nie znasz takich par, bo ja znam i są do dziś po 30 letnim związku. Bardzo podo > bny schemat jak tam. > Życie. 30 letni związek? Toż Skiba nie dociągnie do 90-tki! Mowy nie ma. Całkiem niedawno miał poważną operację. Odpowiedz Link Zgłoś