Dodaj do ulubionych

Co widzi dziecko z wózka?

06.09.10, 23:45
Fajny filmik: TUTAJ LINK
Obserwuj wątek
    • joalma Re: Co widzi dziecko z wózka? 07.09.10, 11:20
      rzeczywiście, filmik robi wrażenie, mimo, że nie po polsku.

niedawno kupiłam chustę bebelulu i juz byliśmy w niej na spacerku - widać różnicę jak synek był dużo bardziej zainteresowany światem, mimo że ma dopiero 3 miesiące rozglądał się i ślinił z przejęcia wink teraz planuję kupno zwykłej wiązanej bo ta bebelulu jakoś jest mało ze mną kompatybilna, bardziej z mężem, jakoś mu się synek ładniej na klacie układa wink

podobało mi się to coś pomarańczowe jednej z pań - poznajecie co to? czy to tak zawinięta chusta czy to jakieś nosidełko?
      • ciociacesia mei tai 07.09.10, 11:31
        > podobało mi się to coś pomarańczowe jednej z pań - poznajecie co to? czy to tak
        > zawinięta chusta czy to jakieś nosidełko?
        na rzut oka wyglada jak nosidełko mei tai. zalecane od kiedy dziecko samo siedzi
        • joalma Re: mei tai 07.09.10, 16:21
          bardzo ładne wink właśnie oglądam sobie te mei tai w necie, wyglądają bardzo przyjaźnie w użyciu wink ale mój jeszcze nie siedzi, będę musiała poczekac ze 3-4 miesiące
    • ciociacesia mame widzi 07.09.10, 11:30
      moja tam wygladala na zadowoloną smile o ile spala oczywiscie. bo jak nie spala to lubila byc niesiona albo karmiona
    • truscaveczka Re: Co widzi dziecko z wózka? 07.09.10, 14:17
      Widzi mamę i niebo. W filmiku jedynie to majtające się dyndadło mnie zniesmaczyło.
      • joalma Re: Co widzi dziecko z wózka? 07.09.10, 16:17
        ja mojemu w wózeczku zawsze odstawam jakieś małe przedstawienie, tańczę, śpiewam, recytuję wink jak się tylko da to otwieram budkę (nie ma dużego wiatru ani mocnego słońca). jeśli jesteśmy w parku albo w ogrodzie to wyciągam i biorę na kolana. póki nie mamy dobrego sprzętu do noszenia to musi wystarczyć. i przykro mi bo non-stop widzę płaczące dzieci zatykane smoczkami i mamy esemesujące jedną ręką a drugą trzymające papierosa crying albo, tak mi się przypomniało, latem - mamusie i babcie siedzące w cieniu na ławeczce w południe a dzieci w pełnym słońcu w piaskownicy. brrrr udar gwarantowany.
    • mrs.t Re: Co widzi dziecko z wózka? 07.09.10, 23:09
      o minimeczko,chwali ci sie ze ten piekny filmik tu wrzucilas

To jeszczd dawaj helenke na fb,poklikamy i poglosujemy
      • minimka83 Re: Co widzi dziecko z wózka? 08.09.10, 01:43
        Jak szefowa zezwala, to daję link w nowym temacie!
        smile
    • m_laczynska Re: Co widzi dziecko z wózka? 09.09.10, 00:11
      O masz, ale wku.... ta zabaweczka.
    • 18_lipcowa1 mowimy tu u dziecku w gondoli 10.09.10, 14:41

czyli stosunkowo małym dziecku, takimdo 5-6 miesiąca, ktore dużo w tym wózku spi
      potem ze spacerówki widzi znacznie wiecej, a wlasciwie wszystko co przed nim i obok
      nie demonizowalabym wózka, choc sama w chuscie nosilam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka