18.02.14, 13:56
Witam smile
Jestem mamą 16- miesięcznej Julki, od 6 miesiąca stosujemy blw, dzieki któremu mała potrafi zjeść samodzielnie zupkę łyżką, widelec też jest w użytku a czasami i rączkami też trzeba sobie pomóc przy jedzeniu smile
Prowadzę bloga ugotujmimamoblw.blogspot.com/ znajdziecie tam wiele przepisów dla maluchów.
Ostatnio zostałam nominowana do Bloger Roku 2013 i jest to dla mnie wielkim zaskoczeniem smile
Jesli podoba wam się mój pomysł na bloga bardzo proszę o głosik smile który możecie oddać na mnie pod tym linkiem smile bloger-roku.pl/glosuj/bloger-91.html z góry bardzo dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • mamusiaalicyjki Re: Głosik 18.02.14, 17:03
      Z przyjemnością oddam swój głos ma mój ulubiony blog! pozdrawiam, Asia Angersmile
    • mamusiaalicyjki Re: Głosik 18.02.14, 17:14
      ps pod tym linkiem należy wejść na "GŁOSUJ"--->"KUCHNIA"---Monika Jewgiejuk- Strzelczyk (Ugotuj Mi Mamo BLW) To tak jakby ktoś nie mógł znaleźć smile
    • ugotuj.mi.mamo.blw Re: Głosik 18.02.14, 20:17
      podaję jeszcze raz linka smile bloger-roku.pl/glosuj/bloger-91.html
    • ugotuj.mi.mamo.blw Re: Głosik 18.02.14, 20:23
      teraz powinno być na pewno dobrze smile niestety coś nie wychodzi mi z tym wklejaniem aktywnego linku więc tak napiszę wystarczy skopiować i wkleić do swojej przeglądarki

bloger-roku.pl/glosuj/bloger-91.html
      • ugotuj.mi.mamo.blw Re: Głosik 18.02.14, 20:24
        ugotuj.mi.mamo.blw napisał(a):

> teraz powinno być na pewno dobrze smile niestety coś nie wychodzi mi z tym wklejan
        > iem aktywnego linku więc tak napiszę wystarczy skopiować i wkleić do swojej prz
        > eglądarki
        >
        > bloger-roku.pl/glosuj/bloger-91.html
        teraz jest idealnie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka