IP: *.* 09.06.02, 00:09
witam,mam problem.Moja roczna córeczka miewa od dłuższego czasu "nawyk" który mnie bardzo niepokoi,mianowiceie bije się po główce lub po buzi. dzieje się to kiedy np, czegoś jej zabraniem ( zabawa kablami, stukanie drewnianym klockiem w szybę) lub tak po prostu kiedy chce może, zwrócić na siebie uwagę. ten "nawyk" ma już od kilku miesięcy tzn odkąd zaczeła w miarę rozumieć co się dzieje. Co mam o tym myśleć i jak na to reagować, a może nie reagować ? napiszciepozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: nerwy? IP: *.* 11.06.02, 20:30
      Oj, moja Gaba ma to samo!!! I myślę, że to taki wiek i z czasem jej przejdzie. Patrzę tylko, żeby sama nie zrobiła sobie krzywdy...Magda :hello:
      • Gość: iwonar Re: nerwy? IP: *.* 12.06.02, 11:16
        dziewczyny jest nas więcej-też mam ten problem.pozostaje nam czekać .liczę,że nie potrwa to długo.dobrze jest wiedzieć że to nie tylko mój problem
    • Gość: 8888 Re: nerwy? IP: *.* 03.07.02, 13:07
      dołańczam się do klubu. mój roczny mateuszek też czasami bije się po główce albo po buźce. jak na razie nie wygląda to groźnie więc się za bardzo nie przejmuję.myślę ( jak wy, że za jakiś czas mu przejdzie.pozdrawiam,asia
    • Gość: Eki Re: nerwy? IP: *.* 08.07.02, 11:43
      Dziewczyny poszerzam klub o dwuletnią członkinię bijącą się po głowie . Szerzej w autoagresji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka