dakota123 13.12.07, 13:46 normalnie zaslinic sie mozna ;PPP jak mnie ktora oswieci jak to tu zamiescic to sie podziele, nie pozalujecie) to nie jest zdjecie a cos co na dysk trza zgrac, tak wiec mam to na kompie ale nie wiem gdzie to wrzucic zeby tu mozna bylo dac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota123 Renia, tego twojego nie kumam 13.12.07, 17:36 a wrzuta mi mowi ze nie obsluguje takich plikow:// Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka to od reni 13.12.07, 17:49 z tego co widze , musisz wykupic konto, by zaladowac file. dakota, a co ty tam masz? jak nie zdjecie to czyzby prezentacja w pp? Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Host your files with RapidShare FOR FREE 13.12.07, 19:13 no to chyba za darmo jest wersja płatna PREMIUM Odpowiedz Link Zgłoś
rennya udało mi się O_O 13.12.07, 19:14 rapidshare.de/files/38041344/KALORIE.JPG.html no działa Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 dalej nie kumam:/ 13.12.07, 19:21 zrobilam, pokazala sie taka sama tabelka jak Tobie i co dalej z tym?? Jolka - tak, to prezentacja Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka dakota 13.12.07, 19:42 kliknij przegladaj, wybierz plik ze swego kompa i klinknij upload. jak Ci zaladuje wyswietli Ci 2 linki jeden do ogladania, a drugi do usuniecia. Pytanie tylko jak duza ta prezentacja, bo mi nie chcialo wrzucic wiekszych plikow , ale takie po 300kb mi zaladowalo. Nie wiem jaka jest gorna granica. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: dakota 13.12.07, 19:52 tu jest ten link rapidshare.de/files/38041583/adventskalender.pps.html i wyskakuje tylko tabelka cos z tym daej trzeba zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka to raz jeszcze 13.12.07, 20:10 nad tabelka masz ramke, a z prawej strony 2 przyciski :przegladaj i upload. kliknij w ramke ,teraz w przycisk przegladaj , otwiera ci sie nowe okno z zawartoscia twego kompa. znajdz plik , ktory cie interesuje , ''otworz'' , no i znowu z prawej tym razem upload. plik powinien ci sie zaladowac po czym wyswietli ci sie link , ktory skopiujesz i wkelisz nam na forum.)))))))) (upewnij sie ze ta prezentacje masz na twardzielu, a nie np na serwerze poczty) jak masz problem , przeslij mi na poczte i ci wkleje. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 poddaje sie 13.12.07, 20:25 dokladnie tak zrobilam i jest tylko tabelka tepa jeste i tyle wysylalam Ci na priva ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: poddaje sie 13.12.07, 20:32 dobra to czekam, ale jest spora szansa , ze twoja prezentacja jest za duza, bo mi za pierwszym razie tez nic nie wyrzcilo. no ale zobaczymy) Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka juz widze problem 13.12.07, 20:36 to ma ponad 2 M , dlateggo Ci nie chcialo zaladowac. poczekaj poszukam innego serwera. Odpowiedz Link Zgłoś
rennya działa 13.12.07, 19:16 dostaje się link jak się kliknie w link to pojawia się tabelka i tam jest download ale z limitem transferu i sie kliknie free i sie ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Dakota 13.12.07, 21:09 sprobuj tutaj www.savefile.com/upload.php dostalam ten twoj plik na poczte, ale cos mi kiepsko chodzi i sama nie moge otworzyc. ten link wyzej pozwala zaladowac do 60M naraz, tak wiec sprobuj raz jeszcze . powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś