ancia2007 07.01.08, 23:55 Cóż to za cudo ??? hmm? I czy matki karmiace też mogą? Proszę proszę proszę powiedzcie że TAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Montignac 08.01.08, 06:29 to taki madry plan ktorego teoria prawi o tym ze za odkładanie sie tłuszczu w naszych walkach nie odpowiadaja kalorie ktore pozeramy tylko zawartosc cukrow w jedzeniu. kazda rzecz do zjedzenia ma swoj indeks glikemiczny i wystarczy tak komponowac posolki by nie przekraczac magicznej liszby 50 (jest do tego sciaga) jada sie 3 posilki 2 tluszczowe 1 weglowodanowy lub odwrotnie- dziennie , podwieczorek, nalezy trzymac sie kilku zasad ale generalnie gotujac wedlug pana M mozna jesc do bolu wiec nie ma glodowek mozesz stosowac ta diete Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Mona stosujesz?? 08.01.08, 09:12 ja jeszcze nie weszłam w to, ale od swiat schudłam juz w sumie, ale ciekawa jestem na przyszłosc Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: Mona stosujesz?? 08.01.08, 09:49 polecam ja.. gdyz nie powoduje potem efektu jojo.. wedlug badan to najbardziej polecana dieta Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Jestem nie w temacie - dieta MM? 08.01.08, 10:27 Ja również polecam jestem żywym przykładem na to że dieta działa. Co do twojego pytania odnośnie karmienia. Podobno można stosować tę diete w trakcie karmienia a nawet ciąży ale ja bym się chyba na taki zabieg niezdecydowała w przypadku ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
prozacandvodka Re: Jestem nie w temacie - dieta MM? 08.01.08, 12:03 Ja karmiłam jak stosowałam diete i nie dość ze schudłam to jeszcze jakby troche mniej cellulitu mam. Cera też mi sie poprawiła. To nawet nie tyle jest dieta co sposób odżywiania a główne założenia że sie nie je kolacji po 19tej czy żeby nie obżerać sie ziamniakami to jeszcze chyba nikomu, nawet kobiecie w ciąży, nie zaszkodziły. polecam forum forum.montignac.com.pl/ tam są i działy dla kobiet w ciąży i karmiących, sporo rad i zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa no wlasnie jeszcze nie 08.01.08, 12:10 ale sporo rzeczy nie rozumiem zreszta ja tu nie mam polowy produktow o ktorych pisza dziewczyny w jadlospisach, kupuje angielskie mleka, smietany i takie tam.... wiec bede stodsowac zamienniki. poza tym nienawidze chrupkiego pieczywa, wiec zamienie na pelnoziarnisty lub razowy i chyba od jutra zaczne. zreszta nawet jakbym stosowala same zasady posilki nie czesciej niz co 3 godziny i nie jesc pozniej niz 18 to dupsko by mi spadlo nawet na samych hamburgerach- bo ja cienias jestem i podjadam Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 azilka ale jak zyc bez słodyczy???? :( 08.01.08, 15:20 własnie studiuje diete Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 :))) 08.01.08, 15:47 tez tak twierdziłam Szem nie mogłam życ bez słodyczy, słodkich napojów i słodzonej herbaty i co prawda mój organizm nie dostał grama cukru dopiero od dwóch dni, ale wokół mnie leży pełno poświątecznych słodyczy i ich nie jem to zależy, ajk bardzo przeszkadza Ci twoja figura i jak bardzo jesteś zdesperowana, żeby cos zmienić w swoim wyglądzie Odpowiedz Link Zgłoś
adriana-p Re: :))) 08.01.08, 21:30 ja w pełnej desperacji zaczęłam stosowac od tygodnia. co prawda jak mona połowe produktów zastepuje innymi, ale głównych założeń sie trzymam. i nie podjadam. i przez ten tydzień schudłam kilogram. mój pierwszy, ale dał mi powera na nastepnePP Odpowiedz Link Zgłoś
azille Shem 08.01.08, 18:07 Jak sie nie je slodyczy od 4 miechów, nie słodzi się etc to zwykła gorzka czekolada smakuje tak słodko jak niejeden tort ) Jak zyc, jak zyc, no jakos trzeba ) Ale no nie powiem święta nie jestem, zdarza mi sie raz na jakis czas ale zbytniego pociagu do słodyczy nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś