porzeczka_mocna 11.01.09, 20:46 nadszedł czas na sławetny bunt dwulatka u mojej córki? No dobra, odpowiedź znam, ale dawno nie było takiego wątku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika41 Re: Czy to już 11.01.09, 23:10 Podaj objawy bo m nie wróżki i po odstępach między słowami nie rozpoznam czy to już bunt czy tylko tymczasowy foch Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka_mocna Re: Czy to już 12.01.09, 09:44 No, na przykład: bawimy się w ganianego, dziecko wesołe, nagle słyszę kategoryczne: nie, pytam: to co mam robić <czy mam iść tam - nie, czy mam iść tam - nie itd>, potem jest histeria, zero możliwości dogadania się o co chodzi. Dotychczas fochy były, gdy zabranialiśmy czegoś, gdy kończyła się bajka, albo gdy była zmęczona - generalnie łatwo szło ustalić przyczynę. A teraz chyba przyczyną histerii jest to, że coś zostało zrobione nie po jej myśli (konia z rzędem temu, kto stwierdzi, co mała bestia akurat sobie wymyśliła). No i ryki są zdecydowanie dłuższe. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: Czy to już 12.01.09, 15:05 moje dziewcze przechodzi w cieniutki pisk, kupiłam dziś stopery Odpowiedz Link Zgłoś