Dodaj do ulubionych

Sale zabaw Poznań

IP: *.173.34.6.tesatnet.pl 29.03.11, 19:46
Witam wszystkich Rodziców!
Mam 4,5 letniego synka i ostatnio w weekend chcieliśmy wybrać się gdzieś na zamknięty plac zabaw i niestety przeżyłam rozczarowanie, bo takich zamkniętych, fajnych placy zabaw jest zaledwie kilka. Macie pomysły na wyjście z maluszkiem w niepogodę? Oprócz oczywiście kina, teatru, no i uwielbianego centrum handlowego? Gdzieś gdzie dziecko się wybryka, pobawi na fajnych zabawkach, zjeźdzalniach, w basenach kulkowych? Fajne byłoby takie miejsce dla rodziców z dzieckiem, gdzie maluch się pobawi, a rodzic w wygodnym fotelu wypije dobrą kawę. Co myślicie na ten temat? Czy też macie podobne odczucia i wybrałybyście się do takiego miłego miejsca? Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: ismena Re: Sale zabaw Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 17:45
      Polecam Małpi Gaj na os. Sobieskiego.
    • Gość: Katarzyna Radomska Re: Sale zabaw Poznań IP: 81.219.166.* 24.01.13, 15:34
      Pisałam to już na jednym z forumsmile

Chciałabym polecić Krainę Zabaw Akuku w Swarzędzu (CH ETC), którą odkryłam z Moją córką Zuzią całkiem niedawno. Jest to sala zabaw dla dzieci od 1 roku do 8 lat. Znajduję się tam dwupoziomowy plac zabaw (zjeżdżalnie, trampolina, basen z kulkami, tory przeszkód). Sala wyposażona jest również w kącik z zabawkami dla najmłodszych dzieci. Można tam zorganizować urodzinki w specjalnie do tego przygotowanym pokoju urodzinowym. Zuzia jest zachwycona za każdym razem jak tam jedziemysmile Opiekunki są po prostu stworzone do tej pracy! Miłe, sympatyczne, dzieci nie chcą z tamtąd wychodzić! Ogromnym plusem jest to, że można zostawić tam dziecko pod ich opieką! Można spokojnie wyjść na zakupy albo wypić przepyszną kawę w kawiarence, która znajduje się również na terenie placu zabaw. W kawiarence można zakupić również napoje i smakołyki dla dzieci. Plac Zabaw, zabawki i wyposażenie są utrzymane w niesamowitej czystości - podziwiam panie opiekunki! Miejsce na prawdę godne polecenia! Moja Zuzia codziennie pyta się kiedy znowu pojedziemy na kulki do cioci wink)
    • mamaaniz ZPT-ownia 22.10.13, 10:35
      ja polecam zupełnie coś innego. Place zabaw już troszkę moim dzieciom się znudziły. ZPT-ownia. Są w internecie i na FB. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka