Dodaj do ulubionych

Ciekawe linki

• krzy1333 Re: Ciekawe linki 03.10.15, 09:43
      Strona e-puchatek.pl Warto przejrzeć może Was również coś zainteresuje:
      e-puchatek.pl
    • zabawyada Re: Ciekawe linki 03.10.15, 17:31
      Witajcie kochani,
      Zapraszam was do polubienia mojej strony na facebooku ciekawymi zabawami
      www.facebook.com/zabawopedia?fref=ts

Polub nas i bądź na bieżąco
    • vartop Re: Ciekawe linki 06.11.15, 20:35
      Za niedługo Mikołajki - tutajwww.e-kupon24.pl/category/dla-dziecka/zabawki/ znajdziecie mnóstwo sklepów z zabawkami, a niektóre naprawdę niebanalne!!! Drewniane klocki, sprytne zabawki dla małego naukowca, gry planszowe. Fajna sprawa, nie tylko Lego i barbie...
    • aoala Re: Ciekawe linki 06.11.15, 21:17
      Z ciekawych linków to ja mogę podać bajkowa.tv/ strona z bajami i z grami dla dzieci, wszystko dostosowane do wiekuwink
    • ab103103 Re: Ciekawe linki 27.11.15, 10:13
      moje dzieci zafascynowało fishao www.fishao.com/?ref=ab103&affId=808
      gra gdzie dzieciaki i nie tylko smile uczą się liczyć, handlować, myśleć ale też uczą się cierpliwości i zarządzania tym, co mają. Świetna zabawa.
      • martinehime Re: Ciekawe linki 03.12.15, 10:31
        Subiektywny blog dla rodziców na temat japońskich bajek. Może kogoś zainspiruje:
        mybasicanime.wordpress.com/
    • malgorzata.kunik Re: Ciekawe linki 08.12.15, 23:01
      Widzę tu wspaniałe kompendium wiedzy jak się bawić z dziećmi. Dodam jeszcze portal, którego (może nie dopatrzyłam) chyba nikt nie prezentował. Mam na myśli TenTaTo.pl To portal dla rodziców, gdzie można założyć dziecku bezpieczna prywatną stronkę aby prowadzić własną dokumentację rozwojową. jest też wiele artykułów o tym jak bawić się ze swoim dzieckiem i ciekawe informacje o różnych imprezach dla dzieci.
    • e-emilia Re: Ciekawe linki 07.02.16, 11:35
      Z synem wypróbowaliśmy udającą rzeczywistość grę Moje małe Tesco i jest naprawdę fajowa! Jak ktoś w młodości chciał mieć swój własny sklep ten się nieźle wciągnie wink

Gra jest na komórki i tablety, my mamy ją stąd: play.google.com/store/apps/details?id=com.possiblegames.tesco_pl
    • lukiluki93 Re: Ciekawe linki 08.02.16, 14:49
      www.e-kalambury.pl
    • sylwiadp Re: Ciekawe linki 15.04.16, 09:48
      www.youtube.com/watch?v=3CIWpmjPc94
      Moje własne dzieło stworzyłam bejeczke relaksacyjno odprezajaca dla dzieci czytam ja dziecku przed snem i zeby sie troche wyciszyl , bajeczka jest w formie wiersza bajki z podkladem dzwiekowym ale tez troche edukacyjna.
    • lustrzanna Re: Ciekawe linki 25.04.16, 03:34
      Sporo tu ciekawych podpowiedzi, pozwolę sobie na dodanie jeszcze jednego linku, tym razem z bajkami edukacyjnymi dla dzieci.
      nieumalowanamama.blog.pl
    • asiula_123 Re: Ciekawe linki 11.05.16, 21:53
      www.klaudunia.com.pl/pl/blog
    • myisiska Re: Ciekawe linki 15.05.16, 15:45
      www.mojadedra.pl/pl/chemia-domowa/pranie/wrazliwa-skora?ppk=110136
    • myisiska Re: Ciekawe linki 15.05.16, 15:47
      www.mojadedra.pl/pl?ppk=110136
      www.mojadedra.pl/pl/chemia-domowa/pranie/wrazliwa-skora?ppk=110136
    • szusza88 Re: Ciekawe linki 25.07.16, 14:49
      wesoła zabawa i nauka angielskiego w jednym - mowiaceksiazki.pl/
      świetny produkt, zwłaszcza dla dzieci w wieku 3-7 lat
    • martyna5463278 Re: Ciekawe linki 10.04.18, 16:02
      polecam to
      play.google.com/store/apps/details?id=com.gst.sandbox

• fffkkklll Re: Ciekawe linki 13.05.18, 08:37
      www.facebook.com/InfoRodzinkaWarszawa/
    • blue_orchidea Re: Ciekawe linki 30.07.18, 15:01
      ja ostatnio jestem zachwycona kidzfriend.com/pl portalem dla rodziców. m.in. świetne pomysły na zabawy dopasowane do wieku i przede wszystkim rozwoju dziecka. a resztę jeszcze odkrywam
    • cowbajkachpiszczy Re: Ciekawe linki 09.08.18, 21:37
      Polecamy naszą stronę z bajkami, zabawami, ciekawostkami i zagadkami dla dzieci małych i dużych:

www.cowbajkachpiszczy.pl/

Zapraszamy serdecznie.
    • onegeneration Re: Ciekawe linki 10.02.19, 15:09
      www.facebook.com/wypadyrodzinne/ -Świetny wypad, śliczna Lanckorona 22-24.03.2019! Równoległe zajęcia dla dzieci Teatrolandia, a dla dużych- Jogawink Zapraszam po więcej informacji na fb: one generation lub na e-mail: one.generation@interia.pl
    • matrcor Re: Ciekawe linki 17.03.19, 09:09
      Polecam stronkę Preschool Prodigies. Stronka płatna, ale jest sporo darmowych filmów na YT. Moje dziecko bardzo lubi te filmiki i zobaczcie jak super nauczyło się (samo!) grać na pianinie: www.youtube.com/watch?v=89LayLJPcZM
    • verdene Re: Ciekawe linki 30.08.19, 11:26
      No cóż.. moim zdaniem bardzo ciekawą opcją dla dzieci może być wybranie się do parku zabaw. Ostatnio byłam w czymś takim ze swoim dzieciakiem i było naprawdę ekstra. My byłyśmy konkretnie tutaj - ancymondo.pl/ancyfigle/trampoliny. Fajne miejsce gwarantujące super wspomnienia na długi czas. Mała mogła się wyszaleć i oderwać od tableta wink
    • bigerkinder Re: Ciekawe linki 14.10.19, 16:51
      Kinder Surprise, Kinder Überraschung

www.youtube.com/watch?v=9A9N6i7PxXA&t=4s
    • bigerkinder Re: Ciekawe linki 17.10.19, 17:17
      Suprise

www.youtube.com/watch?v=mWovggxnmN0
    • joannaemi Re: Ciekawe linki 07.04.20, 08:59
      www.lyke.dk pomoce sensoryczne, dużo ciekawych zabaw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka