krzy1333 Re: Ciekawe linki 03.10.15, 09:43 Strona e-puchatek.pl Warto przejrzeć może Was również coś zainteresuje: e-puchatek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zabawyada Re: Ciekawe linki 03.10.15, 17:31 Witajcie kochani, Zapraszam was do polubienia mojej strony na facebooku ciekawymi zabawami www.facebook.com/zabawopedia?fref=ts Polub nas i bądź na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
vartop Re: Ciekawe linki 06.11.15, 20:35 Za niedługo Mikołajki - tutajwww.e-kupon24.pl/category/dla-dziecka/zabawki/ znajdziecie mnóstwo sklepów z zabawkami, a niektóre naprawdę niebanalne!!! Drewniane klocki, sprytne zabawki dla małego naukowca, gry planszowe. Fajna sprawa, nie tylko Lego i barbie... Odpowiedz Link Zgłoś
aoala Re: Ciekawe linki 06.11.15, 21:17 Z ciekawych linków to ja mogę podać bajkowa.tv/ strona z bajami i z grami dla dzieci, wszystko dostosowane do wieku Odpowiedz Link Zgłoś
ab103103 Re: Ciekawe linki 27.11.15, 10:13 moje dzieci zafascynowało fishao www.fishao.com/?ref=ab103&affId=808 gra gdzie dzieciaki i nie tylko uczą się liczyć, handlować, myśleć ale też uczą się cierpliwości i zarządzania tym, co mają. Świetna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
martinehime Re: Ciekawe linki 03.12.15, 10:31 Subiektywny blog dla rodziców na temat japońskich bajek. Może kogoś zainspiruje: mybasicanime.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.kunik Re: Ciekawe linki 08.12.15, 23:01 Widzę tu wspaniałe kompendium wiedzy jak się bawić z dziećmi. Dodam jeszcze portal, którego (może nie dopatrzyłam) chyba nikt nie prezentował. Mam na myśli TenTaTo.pl To portal dla rodziców, gdzie można założyć dziecku bezpieczna prywatną stronkę aby prowadzić własną dokumentację rozwojową. jest też wiele artykułów o tym jak bawić się ze swoim dzieckiem i ciekawe informacje o różnych imprezach dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
e-emilia Re: Ciekawe linki 07.02.16, 11:35 Z synem wypróbowaliśmy udającą rzeczywistość grę Moje małe Tesco i jest naprawdę fajowa! Jak ktoś w młodości chciał mieć swój własny sklep ten się nieźle wciągnie Gra jest na komórki i tablety, my mamy ją stąd: play.google.com/store/apps/details?id=com.possiblegames.tesco_pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiadp Re: Ciekawe linki 15.04.16, 09:48 www.youtube.com/watch?v=3CIWpmjPc94 Moje własne dzieło stworzyłam bejeczke relaksacyjno odprezajaca dla dzieci czytam ja dziecku przed snem i zeby sie troche wyciszyl , bajeczka jest w formie wiersza bajki z podkladem dzwiekowym ale tez troche edukacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
lustrzanna Re: Ciekawe linki 25.04.16, 03:34 Sporo tu ciekawych podpowiedzi, pozwolę sobie na dodanie jeszcze jednego linku, tym razem z bajkami edukacyjnymi dla dzieci. nieumalowanamama.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myisiska Re: Ciekawe linki 15.05.16, 15:45 www.mojadedra.pl/pl/chemia-domowa/pranie/wrazliwa-skora?ppk=110136 Odpowiedz Link Zgłoś
myisiska Re: Ciekawe linki 15.05.16, 15:47 www.mojadedra.pl/pl?ppk=110136 www.mojadedra.pl/pl/chemia-domowa/pranie/wrazliwa-skora?ppk=110136 Odpowiedz Link Zgłoś
szusza88 Re: Ciekawe linki 25.07.16, 14:49 wesoła zabawa i nauka angielskiego w jednym - mowiaceksiazki.pl/ świetny produkt, zwłaszcza dla dzieci w wieku 3-7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
martyna5463278 Re: Ciekawe linki 10.04.18, 16:02 polecam to play.google.com/store/apps/details?id=com.gst.sandbox Odpowiedz Link Zgłoś
fffkkklll Re: Ciekawe linki 13.05.18, 08:37 www.facebook.com/InfoRodzinkaWarszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś
blue_orchidea Re: Ciekawe linki 30.07.18, 15:01 ja ostatnio jestem zachwycona kidzfriend.com/pl portalem dla rodziców. m.in. świetne pomysły na zabawy dopasowane do wieku i przede wszystkim rozwoju dziecka. a resztę jeszcze odkrywam Odpowiedz Link Zgłoś
cowbajkachpiszczy Re: Ciekawe linki 09.08.18, 21:37 Polecamy naszą stronę z bajkami, zabawami, ciekawostkami i zagadkami dla dzieci małych i dużych: www.cowbajkachpiszczy.pl/ Zapraszamy serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
onegeneration Re: Ciekawe linki 10.02.19, 15:09 www.facebook.com/wypadyrodzinne/ -Świetny wypad, śliczna Lanckorona 22-24.03.2019! Równoległe zajęcia dla dzieci Teatrolandia, a dla dużych- Joga Zapraszam po więcej informacji na fb: one generation lub na e-mail: one.generation@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matrcor Re: Ciekawe linki 17.03.19, 09:09 Polecam stronkę Preschool Prodigies. Stronka płatna, ale jest sporo darmowych filmów na YT. Moje dziecko bardzo lubi te filmiki i zobaczcie jak super nauczyło się (samo!) grać na pianinie: www.youtube.com/watch?v=89LayLJPcZM Odpowiedz Link Zgłoś
verdene Re: Ciekawe linki 30.08.19, 11:26 No cóż.. moim zdaniem bardzo ciekawą opcją dla dzieci może być wybranie się do parku zabaw. Ostatnio byłam w czymś takim ze swoim dzieciakiem i było naprawdę ekstra. My byłyśmy konkretnie tutaj - ancymondo.pl/ancyfigle/trampoliny. Fajne miejsce gwarantujące super wspomnienia na długi czas. Mała mogła się wyszaleć i oderwać od tableta Odpowiedz Link Zgłoś
bigerkinder Re: Ciekawe linki 14.10.19, 16:51 Kinder Surprise, Kinder Überraschung www.youtube.com/watch?v=9A9N6i7PxXA&t=4s Odpowiedz Link Zgłoś
bigerkinder Re: Ciekawe linki 17.10.19, 17:17 Suprise www.youtube.com/watch?v=mWovggxnmN0 Odpowiedz Link Zgłoś
joannaemi Re: Ciekawe linki 07.04.20, 08:59 www.lyke.dk pomoce sensoryczne, dużo ciekawych zabaw Odpowiedz Link Zgłoś