Dodaj do ulubionych

Wpisujmy uczciwych autorów wątków

07.11.06, 11:26
Pewnie, wiele osób prosilo o przesłanie np. kolorowanek, czy wierszyków. Może
będziemy się wpisywać czy wogole takie rzeczy faktycznie otrzymujemy.
Czasem odnoszę wrażenie, że jest to tylko zbieranie naszych e-maili i nic
więcej.

Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • driadea Re: Wpisujmy uczciwych autorów wątków 07.11.06, 11:35
      To może skorzytaj z przyszpilonego wątku "Ciekwe linki" - jest tam mnóstwo
      świetnych rzeczy i wcale nie trzeba ani nikogo prosić ani ym bardziej podawać
      maila. Polecam smile
    • aleksandras01 flurcia 07.11.06, 11:40
      rymowanki dostałam bardzo szybciutko
      Obecnie już nie są wysyłane. Tylko dostępne w linku.
    • babatera Re: Wpisujmy uczciwych autorów wątków 07.11.06, 12:03
      Popieram driadere.
      W necie jest takie mnóstwo kolorowanek, zadań, szlaczków, labiryntów itd, że
      każdy może sobie sam poszukać i wydrukować to co mu się podoba, a niekoniecznie
      to co podobało się komuś innemu. (sama kiedyś pisałam jak łatwo znaleźć rysunek
      na każdy temat) Lepiej chyba podawać linki do takich stron, jeśli ktoś nie może
      sam znaleźć. Przynajmniej skorzystają wszyscy forumowicze. Dla mnie to bardzo
      zniechęcające gdy po otwarciu wątku okazuje się, że to lista adresów e-mailowych
      a forum miało być chyba wymianą pomysłów, inspiracji a nie listą mailingową. W
      dodatku tytuł tego postu: "uczciwi autorzy wątków". Niektóre dziewczyny wogóle
      nie patrzą na datę, kiedy dany wątek został założony tylko jak cielątka
      dopisują: "mi też proszę przesłać" Niektóre wątki mają po 3 lata więc wyobraźcie
      sobie, że ich autorzy od trzech lat etatowo wysyłają swoje zbiory komu się tylko
      zachce. Nie mówiąc o tym, że jak ktoś dla 6-latka trzymał szlaczki to teraz ma
      9-latka i pewnie już te szlaczki skasował z kompa!
      Głosuję za zmianą charakteru forum i odejściu od wszelkich wysyłań.
      • forumadegie Re: Wpisujmy uczciwych autorów wątków 07.11.06, 13:24
        brawa i popieram, staram się szerzyc aktywne korzytsanie z googla, wklejma linki
        i suzkam ludziom skoro sami mają oroblem z googlem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka