marzek2 Re: ratunku - kolka jelitowa 12.01.04, 19:53 Wspolczuje, kolki to horror, fakt. Moja dziewczynka miala cos co prawdopodobnie bylo kolkami i trwalo przez pierwsze miesiace jej zycia codziennie przez cale popoludnie. Ale slyszalam tez o chlopczyku ktory mial kolki do 6 mca zycia i w koncu jego mama jadla chleb, dzem i kurczaki i tez nic nie pomagalo. Pewnego dnia minelo po prostu nagle i na zawsze. Wariactwo, prawda? Mnie sie czasem wydaje ze moze nie zawsze sa to kolki, moze dziecko jakos musi odreagowac ta szalona ilosc bodzcow, ktore dostaje w ciagu dnia, ale moze nie mam racji. Wytrwalosci, on na pewno z tego wyrosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
justycha_1 Re: ratunku - kolka jelitowa 13.01.04, 00:26 A PRÓBOWAŁAS SAB SIMPLEX?WYDAJE MI SIE ZE JEST MOCNIEJSZY OD PREPARATÓW DOSTEPNYCH W POLSCE,TYLKO TRZEBA PODAWAC REGULARNIE.U CÓRECZKI NA RAZIE KOLKI SKONCZYŁY SIE-MA 2,5 MIES.ZACZEŁY SIE W 3 TYG I TRWAŁY OK MIESIACA. Odpowiedz Link Zgłoś
justycha_1 Re: ratunku - kolka jelitowa 13.01.04, 00:27 A PRÓBOWAŁAS SAB SIMPLEX? Odpowiedz Link Zgłoś
apriv Re: ratunku - kolka jelitowa 13.01.04, 10:00 witam.moja corka miala takze kolki ,az do skonczenia szostego miesiaca, rewelacyjny jest wlasnie sab simplex,po tym lekarstwie pojawialy sie tylko sporadycznie ,gdy nie byl reguralny dzien,wprowadz stale pokarmy,kaszki obiadki,pomaga-opinia naszego lekarza,ja takze karmilam ,wprowadzilam inne posilki,pomoglo,uwazaj tylko zeby nie bylo zatwardzenia glowa do gory ,rzeczywiscie mija jak reka odja Odpowiedz Link Zgłoś
obeata Re: ratunku - kolka jelitowa 13.01.04, 15:32 Spróbuj DEBRIDAT , niestety na receptę ale podobno działa, termofor z ciepłą wodą na brzuszek i niezawodny sposób suszarka, działa usypiająco!!! pozdrowionka Bea Odpowiedz Link Zgłoś