lac21 09.02.04, 14:18 Kochane!!! Słyszałam, że dr Okłot jest znakomitym specjalistą czy któraś z Was była u niego z dzieckiem. Czy pracuje również w szpitalu. Dzięki z góry za jakiekolwiek wiadomości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajami1 Re: Dr Okłot - Warszawa 09.02.04, 14:32 Wybiera się do niego galunia1(patrz wątek: stopy końsko - szpotawe- co dalej?...) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beta75 Re: Dr Okłot - Warszawa 09.02.04, 21:49 Hej wejź na stronę: www.drmed-oklot.waw.pl/ a wszystkiego się dowiesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: Dr Okłot - Warszawa 09.02.04, 22:28 Ja byłam z córką i stanowczo odradzam.Jeżeli interesują cię szczegóły zapraszam na priva.Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
bunia17 Re: Dr Okłot - Warszawa 10.02.04, 07:56 Ja polecam Dr. z całego serca, wyleczył w ciągu 4 m-cy zwichnięcie stawu biodrowego mojej cóerczki bez drastycznych metod typu "wyciąg" i uchronił ją od kalectwa. Tak oddanego lekarza ja osobiście nie spotkałam. Potrafi dzwonić w niedzielę do domu pacjenta żeby zapytać czy wszytsko jest OK !! I nie jest naciągaczem, jak wyznaczy dwie wizyty w ciągu jednego tygodnia bo musi to za drugą wizytę bierze połowę stawki, czy któryś inny lekarz by się tym przejął ??? Odpowiedz Link Zgłoś