Dodaj do ulubionych

Szczepienie!???

06.02.14, 12:50
Hej mam takie pytanie....
Chodzi mi o szczepienie mojego syna! Powinien byc szczepiony 20 stycznia jest to szczepionka która dzieci dostają na 4 miesiąc życia! Nie zaszczepilam go jednak ponieważ był przeziębiony! Teraz wszystko jest ok tylko pozostał mu tak jakb katar... Pisze tak jakby ponieważ w ciagu dnia jest ok nie ma śladu Kataru dopiero nad ranem zbiera mu sie cos w nosku i przeszkadza mu i furczy! Nie wiem co o tym myślec czy wziac go na szczepienie czy nie??? Prosze o radę dodam ze mieszkam w irl i maja tu inne podejście trochę i myśle ze dla nich takie cos nie było by przeciwwskazaniem do szczepienia!! Co robic???
Obserwuj wątek
    • drogadodomu Re: Szczepienie!??? 06.02.14, 18:09
      Wiem, że to jest dla Ciebie prawdziwy problem , ale weź głęboki oddech i zastanów się kto przy zdrowych zmysłach jest w stanie zadecydować czy szczepić Twoje dziecko. Czy Ty czy jakaś anonimowa osoba , która nie zna dziecka i nigdy go nie widziała? Idź do punktu szczepień czy gdzie je w tej Irlandii wykonują i przedstaw swoje wątpliwości. Tam pewnie pracują normalni ludzie, czasem nawet posiadający własne dzieci i rozumiejący nerwy i mniej lub bardziej wydumane problemy zestresowanych matek.
      . Dziecko mojej kuzynki mieszkającej we Włoszech nie było przed szczepieniem badane przez lekarza, taki system, a żyje i ma się dobrze.
      Głowa do góry i zachowaj spokój, synek dostarczy Ci jeszcze nie jednego powodu do nerwów. Dzieci tak mają.
    • mamatin Re: Szczepienie!??? 06.02.14, 18:12
      a bedzie problemem jak pojdziesz za tydzien na szczepienie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka