patryk39 25.11.04, 14:37 Mój mały 2 latek ma zajady. Może znacie jakieś sposoby na ich zlikwidowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_5 Re: Coś na zajady!!!!!!!!! 25.11.04, 14:40 zajad zajadowi nie równy. Możesz spróbować wit.B compleks i posmarować maścią nagietkową.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
micia Re: Coś na zajady!!!!!!!!! 25.11.04, 14:53 mi na zajady pomaga Aftin - ten stosowany na pleśniawki M. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Coś na zajady!!!!!!!!! 25.11.04, 17:37 Stosujemy masc cynkowa (oraz dokladne mycie buzki po jedzeniu). Z tym, ze ona likwiduje tylko objaw, a nie przyczyne. Czy aby na pewno dziecieciu nie brakuje jakichs witamin albo skaldnikow mineralnych? Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Coś na zajady!!!!!!!!! 26.11.04, 09:23 Moim dzieciom nie robią się ale ja miewałam z tym problemy. Wystarczyło przez 2- 3 dni przyjmowanie jakiegoś preparatu multiwitaminowego i był spokój. Oczywiście, z zajadami bo potem musiałam albo jeść więcej owoców albo przyjmować nadal witaminy. -------------------------------------------- "Życie człowieka ma kolor jego wyobraźni" MAREK AURELIUSZ cesarz rzymski Odpowiedz Link Zgłoś