nautika1 24.01.05, 10:24 Postawiłam wczoraj synkowi (14 miesięcy) bańki, ale jednocześnie podałam wcześniej antybiotyk. Kaszel przeszedł i teraz nie wiem co poskutkowało. MAcie jakieś doświadczenie w stawianiu baniek, pomagały Waszym dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_5 Re: BAŃKI - kto próbował? 24.01.05, 10:26 pewnie jedno i drugie mogło pomóc.Następnym razem postaw bańki jak tylko zaczniesz podejrzewać infekcję.Temperatura może po nich chwilowo wzrosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: BAŃKI - kto próbował? 24.01.05, 13:54 Stosuję bańki (bezogniowe) z rewelacyjnym skutkiem. Rozpiętość wieku 5-12lat. Zawsze jednak pilnuję 2 następnych dni w łóżeczku potrzebnych na wygrzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaluna Re: BAŃKI - kto próbował? 24.01.05, 19:48 stosuje z powodzeniem kilka razy uchronil moje dzieci przed antybiotykiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Jeszcze kilka pytan:) 24.01.05, 19:58 Witam- podłaczę sie do tego wątku z paroma pytaniami do mamuś stosujących bańki. Otóz, nosze się z zamiarem zakupieniem zestawu baniek- czy mozecie jakis polecic, czy wszędzie sa po prostu takie same?? Czy pierwszy raz stawiałyscie je same, czy robiła to np pielegniarka??Może jakas krótka instrukcja, pliiis Zupełnie sie nie znam na bańkach, nigdy na mnie ich nie stosowano ani nie widziałam jak sie stosuje. I jeszcze jedno- czy mozna je postawić dziecku, które skończyło 3 lata?? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka10 do kolorko 24.01.05, 20:59 cześć! Chętnie odpowiem Ci na twoje pytania jak masz gg to mój numer 3331402 a jak nie to pisz na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: do kolorko 24.01.05, 22:13 Smiem podejrzewać, że pomogły bańki. Ja swoim antybiotyków nie daję, więc pomagają bańki, albo własny system obronny. Odpowiedz Link Zgłoś