sandrax 21.10.05, 19:41 Od kilku dni meczy mnie katar i bol gardla. Co moge wziac, tzn. jakie sa bezpieczne leki, ktore nie beda mialy wplywu na mego synka (3 msc). Karmie synka piersia i boje sie ryzykowac... Pomozcie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awislow Re: Przeziębienie :( 21.10.05, 19:52 Tantum verde, vit C. Ginekolog mi mowil, ze wapno (rozchorowalam, sie jak mi peklo krocze 1 dzien po zdjeciu szwow) Wiktorek mial 2 tyg, ale pozniej czytalam na forum, ze dla kobiet karmiacych nie musujace tylko jakies inne. Zycze zdrowia Ola Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Przeziębienie :( 21.10.05, 20:08 Aby złagodzić ból gardła, który pewnie wynika ze stanu zapalnego, warto wziąć Apap lub coś innego z paracetamolem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszyma Re: Przeziębienie :( 21.10.05, 20:37 Ascorutical, a na ból gardła tymianek i podbiał. Przechodzę to samo, te specyfiki poleciła nam pediatra. Odpowiedz Link Zgłoś
tess_o Re: Przeziębienie :( 21.10.05, 21:35 Na ból gardła - do 1 szklanki przegotowanej wody dolać łyżkę wody utlenionej i płukać często, a na katar często pomagają mi inhalacje lub napary z ziół Odpowiedz Link Zgłoś
adzia18 Re: Przeziębienie :( 21.10.05, 22:01 Też mam ten problem. Jeszcze nigdy nie zawiodło mnie płukanie gardła szałwią. Pani w aptece poleciła mi propolki i je ssałam, ale nie wiedziałam jeszcze , że moje dziecko dostało wysypki, gdy zjadłam trochę miodu a propolki wiadomo....Na noc można posmarować sobie szyję maścią rozgrzewającą np.Rub Arum i owinąć. Odpowiedz Link Zgłoś