Dodaj do ulubionych

jadę na operację.

17.05.06, 11:13
w poniedziałek 22 maja, mam być w szpitalu w Katowicach. moja córa będzie
miała operacje. strasznie się boję i denerwuje, nie wiem jak tam jest, byłam
tam tylko na kardiologii a teraz mam zjawić sie na kardiochirurgii, nie wiem
czy bede mogła być cały czas przy Mai,może ktoś wie prosze o odpowiedz.
trzymajcie za nas kciuki.
Obserwuj wątek
    • aaparzoch1 Re: jadę na operację. 17.05.06, 11:38
      Trzymam kciuki za Maję. Miałam przyjemność poznać docenta Witesa i wiem, że
      będziecie w dobrych rękach. Moge tylko się domyślać co przeżywasz. Prywatnie
      mam pytanie : czy nie rozważałaś operacji w Zabrzu, a jeśli tak to co
      zadecydowało o wyborze Ligoty. Panicznie się boję, że kiedyś stanę przed takim
      wyborem. Pozdrawiam serdecznie i zyczę dużo siły. Obyście jak najszybciej mogły
      wrócic juz po wszystkim do domu. Ola, mama Radka
      • jasmin51 Re: jadę na operację. 17.05.06, 12:43
        Witaj Majko . będzie dobrze moja ola jest pótora m-ca po operacji ASDII i
        naprawdę jest dobrze zawsze myślę i mówię to poprostu trzeba przeżyć wiem
        doskonale co czujesz i pocieszyć cię zapewne i tak nie dam rady ale wierz mi
        bedzie dobrze moja ola jest zdrowa sikorkiptak też jest już po operacji i
        wszystko jest dobrze i u ciebie też tak bedzie pozdrawiam ciepło trzymaj się
        będę się modlić za twoje małe serduszko papapa
      • majka96161 Re: jadę na operację. 17.05.06, 13:07
        ja jestem z Rzeszowa i gdy w tamtym roku dowiedziałam się ze moja córka ma wade
        i bedzie leczona przez specjalistyczny osrodek Pani kardiolog podała nam kilka
        takich osrodków do wyboru. my w wyborze kierowaliśmy się tym,że mamy w
        Katowicach rodzinę i nie ma problemu z zamieszkaniem u nich (chodzi oczywiście
        o męża bo ja cały czas byłam z dzieckiem). nie myslałam wiec o innym osrodku,
        poza tym po tygodniowym pobycie na kardiologii wiem że moja córka jest w
        dobrych rękach. Spotkałam się tam z profesjonalizmem, przyjemną atmosferą,
        pomocą personelu sredniego. Kardiochirurgię opiszę jak wrócę.Pozdrawiam
    • ogis1 Re: jadę na operację. 22.05.06, 18:16
      TRZYMAMY KCIUKI BARDZO MOCNO. BĘDZIE DOBRZE smilesmile
      Ewa, mama Julki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka