macbeata 05.09.06, 13:47 Jak długo maluszek dochodzi do siebie po cewnikowaniu. Beata,mama Michałka HLHS<1etap> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barto_77 Re: cewnikowanie serduszka 05.09.06, 14:19 Nasz synek po cewnikowaniu lezał ze 2-3 godzinki na POP'ie, a na drugi dzień nas wypisali Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: cewnikowanie serduszka 05.09.06, 14:30 bardzo szybko na następny dzień można już wyjśc do domu Odpowiedz Link Zgłoś
paso Re: cewnikowanie serduszka 05.09.06, 15:27 a nasz zawsze trafiał na dobę na POOP z zaburzeniami rytmu zanim trafił ponownie na oddział. To zależy od dziecka , jak to znosi. Większość po wybudzeniu trafia od razu na oddział i wychodzi nazajutrz (jeśli miało być tylko cewnikowanie). Odpowiedz Link Zgłoś
macbeata Re: cewnikowanie serduszka 05.09.06, 15:34 no to mam nadzieję,że Michałek też tak szybciutko przez to przejdzie.Decyzja czy cewnikowanie,czy drugi etap zapadnie w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek Re: cewnikowanie serduszka 05.09.06, 21:12 trzymamy kciuki aby bez względu na to czy to będzie cewnikowanie czy 2 etap wszystko przebiegło bez powikłań i bez komplikacji. kochana Beatko Michaś jest bardzo silny( odziedziczył po mamusi!!!) więc musi być tylko dobrze. przytulamy i mocno całujemy. jak lampka, świeci?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_sz Re: cewnikowanie serduszka 09.09.06, 09:41 mam nadzieję, że jesteście już po cewniku. Co prawda nie jest to operacja, ale zawsze diagnostyka inwazyjna.Michałek to żeczywiście silny chłopak i mam nadzieję, że dobrze zniesie znieczulenie, bo w zasadzie chyba tylko w tym jest problem. Napisz jak decyzja o drugim etapie, albo lepiej zadzwoń, jak poszło Odpowiedz Link Zgłoś
macbeata Re: cewnikowanie serduszka 09.09.06, 19:00 po wizycie u dr.Kordona wróciliśmy do domku.Z cewnikowaniem można poczekać,ale raczej jest niezbędne przed drugim etapem.Echo super, serduszko pracuje tak jak powinno(no prawie).przewężenie aorty nie pogłębiło się,mamy grzecznie czekać.Następna wizyta za trzy tygodnie.Jak to fajnie móc się rozpakowywać w domku a nie w szpitalku. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha80 Re: cewnikowanie serduszka 11.09.06, 10:25 Bardzo sie ciesze, ze wrociliscie do domku. To super z serduszkiem jest dobrze. Pozdrawiam, -- Gocha mama Tosi (HLHS) Odpowiedz Link Zgłoś