Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO ALERGOLOGA W CZĘSTOCHOWIE

IP: *.* 06.06.01, 23:31
Proszę odezwijcie sie piszę już drugi raz - poprzednio ponad miesiąc temu - odpowiedzi 0 a mój post już zniknął z listy. "Pani Doktor" do ktorej obecnie chodzimy traktuje pacjentów sztampowo, nie pamięta ich a każda wizyta wygląda tak samo - czyli kompletnie żadnych konstruktywnych wskazówek, a ja opowiadam historię córki od nowa bo ona nie wpisuje notatek do karty na bieżąco - ostatnio na moje bardziej dociekliwe pytania odpowiedziała, że jesli się nam nie podoba to możemy poszukać kogos innego (!!!).Czy naprawdę nikt nie zna dobrego alergologa w Częstochowie? Najlepiej z przychodni lub jesli prywatnie to z podpisaną umową z Kasą Chorych. A jesli takich nie ma to trudno trzeba będzie płacić - w końcu zdrowie najważniejsze.Pozdrawiam i czekam .Lucy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta, mama Marysi Re: SZUKAM DOBREGO ALERGOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.* 06.06.01, 23:37
      Niestety nie jestem z Częstochowy, więc polecić nikogo nie mogę. Ale w twojej przychodni powinni Ci udostępnić listę specjalistów-alergologów, którzy podpisali umowę z Kasą Chorych. W każdym razie u mnie tak było. Pozdrawiam.
      • Gość: Lucyna m. Oli Re: SZUKAM DOBREGO ALERGOLOGA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.* 12.06.01, 21:17
        Dzięki, sprawdzę jak najszybciej i napiszę o efektach.Ale może jest ktos, kto ma w Częstochowie sprawdzonego i zaufanego lekarza alergologa.Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka