Dodaj do ulubionych

Humana z MCT

IP: *.* 05.07.01, 10:05
Umieszczam post na "Zdrowie", bo wymieniona Humana jest w zasadzie stosowana jako pożywienie-lekarstwo u dzieci z zaburzeniami trawienia i wchłaniania. Mój problem dotyczy podawania tegoż specyfiku. Czy ktoś może stosował to u swojego dziecka? Samo zjeść się nie da, Konrad pluje na wszystkie strony, z owocami też jakoś szczególnie pyszne nie jest. Z czym można to jeszcze połączyć? Pomóżcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Humana z MCT IP: *.* 07.07.01, 13:17
      Może spróbujesz zrobić na tym mleku jakąś kaszkę smakową lub budyń (przepis na budyń z mąką ziemniaczana jest tu gdzieś na forum o jedzeniu.Możesz też spróbować wymieszać Humanę pół na pól z sokiem.Tylko takie pomysły przychodzą mi do głowy. Jeżeli dziecko jest już starsze, to ma swój wyrobiony smak i czasem nie ma siły...P.S.Kinga, napisałam do Ciebie 2 razy na priva z prośba o adres i tel. alergologa, którego nazwisko podałaś mi na forum Regiolonalne. Wciąż mam nadzieję , że mi odpiszesz. Podaję jeszcze raz mail: banan24@poczta.onet.plPozdrawiamKarolina
      • Gość: guest Re: Humana z MCT IP: *.* 07.07.01, 17:06
        Karolinko, napisałam już na priva, ale na wszelki wypadek piszę też tutaj: Doktor Bożena Dołęga-Kozierowska, gabinet prywatny ul. Rumiankowa 43/2, tel. kom. 0603 820 874. PozdrawiamKinga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka