Dodaj do ulubionych

krzyczy przez sen

IP: *.* 19.07.01, 23:02
Mam problem z moją 7-o miesięczna Julką: od jakiegoś czasu dziecko niedługo po zaśnięciu zaczyna strasznie krzyczeć.Nie budzi się tylko tak krzyczy przez sen i aż cała się trzęsie. Gdy ją obudzę i utulę, śpi dalej ale za jakiś czas znowu krzyczy. Podczas spania w dzień nigdy się to nie zdarzyło.Nie wiem co robić, jak jej pomóc? Czy miałyście podobny problem? Zapisałam Julię do neurologa, ale przyjmuje dopiero we wrześniu, czy lecieć gdzieś szybciutko prywatnie?Czy to samo przejdzie? Czy takie maleństwo może mieć koszmary senne? Co mam robić? Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: krzyczy przez sen IP: *.* 20.07.01, 13:24
      O rety! Do neurologa? Mój Kuba też miał taki okres: siedzimy sobie cichutko wieczorkiem (mięliśmy kawalerkę) a tu NAGLE straszliwy wrzask! Bez wcześniejszego jęknięcia czy choćby kiwnięcia palcem. Kilka razy mało zawału nie dostałam, bo to było tak, jakby mi ktoś alarm nad uchem włączył. Przeszło nie wiadomo kiedy. Swoją drogą zastanawiam się, jak wiele w życiu maluchów jest różnych "okresów na coś". Jedno przechodzi to przyplątuje sie inne...Twojemu dzieciatku też przejdzie. Cóż, taki okres, he he.Pozdrowieonka :bic:
      • Gość: guest Re: krzyczy przez sen IP: *.* 20.07.01, 14:06
        Mój Bartek też tak krzyczał na przełomie 7-8 m-ca.Przeszło!Nawet nie wiem kiedy.Wydaje mi się,że dzieci w tym wieku mają nadmiar wrażeń ,wszystko je interesuje i póżniej śnią im się różne cuda.Teraz Mały ma 10 m-cy.Czasami wieczorem obudzi się z płaczem,ale mama przytuli ,da "czyczy" i jest wszystko w porządku.POZDRAWIAM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka