Gość: guest IP: *.* 01.08.01, 20:54 Może to głupie pytanie, ale ile razy dziennie 9-miesięczne niemowlę "powinno" robić kupkę? Moja mała robi dwa-trzy razy dziennie - czy to nie za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: wypróżnienia IP: *.* 02.08.01, 10:29 Ależ to zupełnie normalne, moja 18 miesięczna córcia robi kupkę 1-3 razy dzienie, zasem raz na dwa dni. Nie ma się czym martwić. My kiedyś trafiliśmy do lekarza bo małą nie robiła kupki przez 5 dni. Doskonale trawiłą już mój pokarm a mało dostawała jeszcze innych rzeczy. Miała wtedy jakieś 6-7 miesięcy , nie pamiętam. Według mnie i tego co czytałam to jest ok. Chyba że stloce są tłuste z krwią lub mają częst sporo śluzu. Moja mała ma też jeszcze czasem w kupkach nieprzetrawione jedzonko (kawałki marchewki na przykład) i to też jest pw porządku. Myślę, że to tyle na ten smaczny temacik. Wiem , że może to spędzić sen z powiek rodzicom . Jak Olinka miała kilka dni mąż jeżdził w nocy do szpitala z pieluszką bo zawartość miała bardzo oryginalne kolory. Pielęgniarki na izbie przyjęć patrzyły na niego jak na wariata, ale on tym się nie przejął. Z kolei przez przez dłuższy czas lekarze nie potrafili powiązać pienistych kupek małej z alergią, dopiero sama się doczytałam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wypróżnienia IP: *.* 02.08.01, 10:38 Elik, wielkie dzięki. Trochę mnie to martwiło, dobrze wiedzieć, że u innych dzieci jest podobnie. Pozdrowionka dla Ciebie, małej i przejętego tatusia Odpowiedz Link Zgłoś