Dodaj do ulubionych

Wilgotne dłonie i stópki

IP: *.* 20.08.01, 15:33
Hejka!Mam pytanie: z czym może być związana wilgotność stópek i dłoni? Moja sześciomiesięczna córka często miewa wilgotnawe, jakby lekko spocone te właśnie te części ciała. Pediatra twierdzi, że nie ma powodu do niepokoju, ale wiecie jak to jest....Badania krwi i moczu są rewelacyjne,Maja na pewno nie jest przegrzewana, nigdy nie jest spocona, tylko dłonie i stópki miewa wilgotnawe.Proszę bardzo o rozwianie mojego niepokoju, albo podanie ewentualnej przyczyny takiego stanu. Pozdrawiam i dziękujęANIA
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wilgotne dłonie i stópki IP: *.* 20.08.01, 15:56
      Najważniejszy przy wychowywaniu dziecka jest zdrowy rozsądek. Uwierz na słowo. Moja Zuleńka miewała i ma nadal identyczne objawy, jak Twoje maleństwo, ale mnie nie niepokoiło to nawet przez moment. Bo przecież tak już jest, że człowiek, maleńki, wiekszy i całkiem duzy poci się nawet wtedy, kiedy się nie przegrzewa. Ja miewałam natomiast wiele innych niepokojów, co do stanu zdrowia mojej córki, a większość z nich w tej chwili wydaje mi się zupełnie absurdalna. Czas i kolejne miesiace spędzane z dzieckiem uczą, że nie zawsze trzeba się aż tak bardzo przejmować. Pozdrowienia dla Ciebie i maleństwa.
      • Gość: guest Re: Wilgotne dłonie i stópki IP: *.* 21.08.01, 08:44
        Podpisuje sie pod postem Anki. Moja Olka do okolo 9 miesiaca ciagle miala mokre stopki-moja tesciowa orzekla by je pudrowac i takie tam bzdury. Z wiekiem przeszlo.To napewno nic powaznego. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka