Gość: Jackaplacka IP: *.* 30.07.02, 14:55 Bede bardzo wdzieczna za wszelkie materialy, dotyczace wad serca u dzieci. Pisze prace na ten temat . Prosze o materialy, adresy...I dziekuje . Prosze o priva Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _Tosiaa_ Re: Wady serca u dzieci- prosze o info IP: *.* 30.07.02, 19:36 Agato ! Temat bardzo obszerny ,przeczytałam tony artykułów na ten temat podaję ci strony na których znajdziesz informacje na temat wad serca u dzieci (moim zdaniem najlepiej opisane)htp:// dzieci.ptkardio.pl/ (strona polskiego Towarzystwa kardiologicznego -sekcji kardiologii dziecięcej)www.neonatologia.med.pl/rekomendacje/rek07.htmoraz strona CZMP w Łodziwww.iczmp.edu.plMoja córeczka urodziła się z wrodzoną wadą serca(koarktacja aorty) na szczęście podlegającą całkowitej korekcji Była operowana w CZMP w Łodzi przez dr Jacka Molla ( który jest uważany za najlepszego kardiochirurga w kraju ,operuje najmniejsze noworodki) drugim oddziałem bardzo znanym z operacji serca dzieci jest kardiochirugia CZD w Wa-wie oraz Szpital na Litewskiej również Wa-waW Łodzi istnieje Towarzystwo Przyjaciół Dzieci z Wadą Serca spróbuj się skontaktować są bardzo życzliwi i pomocni (niestety gdzieś wcięło mi namiary)jeśli masz jakieś pytania pisz na priva Gosiul11@wp.plpozdrowionka Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: Wady serca u dzieci- prosze o info IP: *.* 31.07.02, 09:10 Moja Wikusia rowniez byla operowana przez doc. Molla , czlowieka o zlotych rekach. Pozdrawiamy goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziabakasia Re: Wady serca u dzieci- prosze o info IP: *.* 03.08.02, 13:25 czesc u mojej 2-miesiecznej coreczki wykryto ubytek w serduszkujesli jestes zainteresowana pisz na priva kaska Odpowiedz Link Zgłoś