IP: *.* 05.08.02, 21:54
Mój syn ma na łydce pieprzyk. Ostatnio jakby trochę większy.Wiem, ze trzeba to pokazać lekarzowi, ale któremu ? Pediatrze ? Dermatologowi ? Onkologowi ?Macie jakieś sugestie, e-mamy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: beata66 Re: Pieprzyk IP: *.* 06.08.02, 01:00
      Mój syn miał pieprzyk na ramieniu. I też zaczął rosnąć - tak trochę szybciej niż z dzieckiem. Pokazałam dermatologowi i chirurgowi (bo na pani pediatrze nie robiło wrażenia ;-)) i obydwaj orzekli-wyciąć.I w końcu mam spokój, bo ciągle zastanawiała się czy może to opalać, a jak z tego, co gorszego się zrobi, a jak zachaczy tornistrem czy koszulką itp.Zabieg miał w szpitalu. Dostał tylko "ogłupiającą" tabletkę i zastrzyk ze znieczuleniem miejscowym i chwilę po wycięciu do domku.
      • Gość: Mika_P Re: Pieprzyk IP: *.* 06.08.02, 16:13
        A w jakim wieku było dziecko ? I czy na pewno nie bolało ? Jak długo się goiło ? No i w ogóle podaj więcej szczegóow. Proszę.
    • Gość: kasiap. Re: Pieprzyk IP: *.* 07.08.02, 11:27
      Nas dermatolog skierowal do onkologa w IMiDz, dziecko mojej kolezanki tez tam trafilo. Mojej corce nie wycieli, kazali tylko uwazac na urazy (znamie ma na glowce), corce kolezanki - tak, bo pieprz byl w miejscu narazonym na otarcia i inne urazy (z boku stopy).Kaska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka