Dodaj do ulubionych

Tańsze leki dla maluchów...

IP: *.* 17.10.02, 10:01
Kochane dziewczyny! Przez pewien czas ulegałam sugestiom lekarzy i kupowałam synkowi drogie leki i inne specyfiki apteczne. Na szczeście trafiłam na aptekę, w której miła pani poinformowała mnie o polskich, znacznie tańszych odpowiednikach firmy Hasco Lek (to nie jest reklama). Poniżej lista tego, co sama wypróbowałam:Bobodent - zamiast Calgel"uJuvit C - zamiast Cebionu CDepulol - zamiast PulmexuHascoan (albo Hascosan plus) - zamiast OilatumHascovir - zamiast ZoviraxuWszystkie te leki mają dokładnie taki sam skład a kosztują przynajmnie połowę mniej. PolecamBrenda
Obserwuj wątek
    • Gość: halina Re: Tańsze leki dla maluchów... IP: *.* 17.10.02, 11:55
      To prawda, my na razie wyprobowalysmy Hascosan i Juvit. ten ostatni wg mnie smakuje na dodatek lepiej niz Cebion, nie jest az tak kwasny i dzieki temu lepiej "wchodzi"
    • Gość: agnieszkad Re: Tańsze leki dla maluchów... IP: *.* 17.10.02, 19:56
      Brenda,miałaś świetny pomysł z tymi lekami.Skrupulatnie je sobie przepisałam.Może Emamy mają inne propozycje?Pozdrawiam
    • Gość: eBeata Re: Tańsze leki dla maluchów... IP: *.* 18.10.02, 08:17
      0800 888 111 bezpłatna infolinia o tańszych lekach.Pn-pt 9-15
      • Gość: halina Re: Tańsze leki dla maluchów... IP: *.* 18.10.02, 11:46
        Tyle, ze, o ile wiem, na tej infolinii mozna na razie dowiedziec sie tylko o tansze odpowiedniki lekow refundowanych przez kasy chorych, a nie wiem, jak wy, ale z lekow refundowanych za duzo nie kupuje. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka