Gość: electra IP: *.* 27.03.03, 22:52 Cześć Mój Maciek ma 11 miesięcy i w miejscu gdzie wychodzą 4 ma straszne "bulwy", czy to mozliwe że już wychodzą ?Maciek ma już 1 i 2 na dole i na górze. 3 jeszcze nie.Pomóżcie PozdrawiamAga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnnaMichal Re: Kiedy wychodzą czwórki ? IP: *.* 28.03.03, 00:23 Z tego co wiem kolejność ząbkowania jest następująca:1,2,4,3,5. Tak podają m.in. w książkach. W praktyce jeszcze tego nie przerabiałam - mój Michałek ma wszystkie 1 i 2. Teraz będziemy czekać na pozostałe towarzystwo.Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kiedy wychodzą czwórki ? IP: *.* 28.03.03, 09:25 Kacperciowi gdy miał około roku też wyszły czwórki, w następnej kolejności pojawiły sie trójki Teraz oczekujemy piątek i będzie kompletDorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Kiedy wychodzą czwórki ? IP: *.* 28.03.03, 10:14 Zgadza sie. Michałek miał juz 1 i 2 górne i dolne. Ok 12 m-ca zaczęly wychodzic 3 gónrne , poterm dolne. Teraz ma 15,5 i od jakic 2 tyg przebijaja sie powolutku 4 górne. Na szczescie bez wiekszych dramatów Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: electra Re: Kiedy wychodzą czwórki ? IP: *.* 28.03.03, 10:52 Hej Dzieki dziewczyny. Ja juz dostaję pomieszania zmysłow. Przez cały dzień słychać w całym domu tylko porykiwania Maćka. Bawić się nie chce, na rękach też be, sama nie wiem co z nim robić. Muszę chyba załatwić sobie miejsce a szpitalu psychiatrycznym bo inaczej chyba jeszcze bardziej oszaleje PozdrawiamAga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cydorka Re: Kiedy wychodzą czwórki ? IP: *.* 28.03.03, 10:59 Electra u mnie jest to samo wyzynaja nam sie 2 zeby jednoczesnie dzien jeszcze o.k. ale noce- jaka ja jestem spiaca, budzi sie po 3,4 razy kopie gryzie placze. Jednoczmy sie w walce z zebiskami.hej, hej cydorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaglogow Re: Kiedy wychodzą czwórki ? IP: *.* 28.03.03, 13:13 Electro, u nas rowniez od dwoch tygodni marudzenie i buczenie(wychodza dolne czworeczki). Na dodatek nie dosc, ze moja prawie 13 miesieczna panna jest przeokropnym niejadkiem, to teraz urzadzila sobie totalna glodowke. Ach my biedne mamy..., ale co maja powiedziec nasze cierpiace malenstwa?Zycze szybkiego przebicia sie zabeczkow.Pozdrawiam Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: electra Re: Kiedy wychodzą czwórki ? IP: *.* 28.03.03, 18:41 Dziewczyny Jak tak czytam to zaczynam dochodzić do wniosku "Po czort jaki człowiekowi aż tyle zębów ?".Już chcę żeby mu wyszły bo dziś rano dał taki koncercik że prawie oszalałam Wczoraj wieczorem jak dobra mamusia chciałam dziecku ulżyć i posmarowałam mu dziąsła żelem, efekt był taki że zwymiotował i musieliśmy obydwoje sie przebierać.Daję mu na wieczór 2,5 ml nurofenu i noce jakoś lecą, poza tym oczywiście że się kręci i rzuca jak mała pchełka.Miejmy nadzieję że to się wreszcie skończy bo to przecie koszmar jaki.Pozdrawiam i łącze się z ząbkującymi mamami PozdrawiamAga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaud Re: Kiedy wychodzą czwórki ? IP: *.* 29.03.03, 09:29 Witam serdecznie !Moja Klarcia (13,5 m) posiadała do 13 m-sca 1 i 2 górne+1 dolne, teraz wychodzi jej na raz 10 ząbków !!!To dopiero rewelacja ! Jest strasznie marudna, nie chce jeść, pomaga jej tylko maść Solcoseryl i w krytycznych chwilach czopki Efferalgan. Przebiły się już 2 dolne, 4 X 4,i dwie 3. Czekamy jeszcze na ostatnie 2 trójeczki.A myślałam, że najgorzej przeszła górne 1,2.Teraz pokazały pozostałe, na co ich stać.Okropność-ząbkowanie.Moje małe biedactwo.Życzę łagodnego przebijania ząbeczków waszym maluchom,pozdrawiam.Magda z Klarcią. Odpowiedz Link Zgłoś