Dodaj do ulubionych

Kaszelek a nie chory

13.01.07, 22:21
Moj syn ma od jakiegos czasu kaszel,2,3 razy dziennie(idzie mu trzeci
miesiac)lekarzowi mowilam ale sprawdzala gardelko i mowi,ze wszystko ok.Ja sie
martwie,tlumacze sobie,ze moze sie nalykal powietrza albo od mleka,polecialo
nie tam gdzie trzeba,kurde no nie wiem.... . Moze panikuje ale dziecko lezy
sobie,usmiecha sie a tu nagle jakies kaszlenie,nie wiem ,nie wiem co o tym
myslec??
Obserwuj wątek
    • eta78 Re: Kaszelek a nie chory 13.01.07, 22:33
      No jak lekarz powiedział,że zdrowy to myśle,że to może się śliną ksztusić.U nas
      tak mała czasami miała.
      • babie_lato1 Re: Kaszelek a nie chory 13.01.07, 22:44
        DOkładnie, nasz też tak miał. LEkarka zapowiedziała zęby, ale coś prze miesiąc
        nie wyszły póki co smile
        • xena261 Re: Kaszelek a nie chory 14.01.07, 09:42
          Zeby?Jemu idzie trzeci miesiac,to chyba nie w jego przypadku?Sama nie wiem.
    • maksymalnie_zarobiona Re: Kaszelek a nie chory 14.01.07, 10:31
      Obserwuj czy kaszel nie jest duszący (taki jakby dziecko zmuszało się do kaszlu bo brakuje mu powietrza al6b6o coś 6d6rapi6e w gardle) i czy się nie nasila. Moja Hania właśnie tak kaszlała (wcale nie dużo - kilka razy na dobę), byliśmy u lekarza i osłuchowo wszystko było ok. Pani stwierdziła że to pewnie alergia. Następnego dnia kaszel się trochę nasilił. Nie dawało mi to spokoju więc pojechaliśmy jeszcze raz do innego lekarza - i wylądowaliśmy w szpitalu z zapaleniem płuc! Nie było gorączki ani żadnych objawów poza kaszlem. Nie chcę Cię straszyć, tylko uczulić żebyś obserwowała dziecko i jeśli będziesz czuła że coś jest nie tak, nie wahaj się jechać jeszcze raz do lekarza.
      pozdrawiam i życzę zdrówka
      • hellusia Re: Kaszelek a nie chory 14.01.07, 17:01
        U mojej kuzynki kaszel byl oznakiem na alergie na mleko ktore dziecko pilo, od
        tamtej pory gdy zmienila mleko wszystko jest Okay. Byla u kilku lekarzy dopiero
        po dluuuugim czasie jeden madry lekarz sie wyznal ze to alergia.
    • visenna2 Re: Kaszelek a nie chory 14.01.07, 18:03
      Może po prostu suche powietrze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka