slodziak01 10.04.07, 19:39 Czy to prawda,że na dniach ma być wprowadzona obowiązkowo w kalendarxu szczepień BEZPŁATNIE szczepionka DTPa+IPV+HIB ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exylia Re: Bezpłatna DTPa+IPV+HIB ???? 10.04.07, 19:57 Bezpłatny ma być tylko Hib. Za 5-składnikową nadal trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
lidkaaa Re: Bezpłatna DTPa+IPV+HIB ???? 10.04.07, 21:00 Hibb juz jest za darmo. Teściówka jest pielęgniarką i już szczepią w ich ośrodku Odpowiedz Link Zgłoś
agentka2006 Re: Bezpłatna DTPa+IPV+HIB ???? 10.04.07, 21:10 A czy wiecie od jakiego miesiąca szczepią? Moja córeczka ma 7 miesięcy i nie wiem czy ją to obejmie? To jest w jednej dawce? Odpowiedz Link Zgłoś
apolonina13 Re: Bezpłatna DTPa+IPV+HIB ???? 10.04.07, 23:38 hib jest darmowy ale ten który jest sam a nie skojarzony ja córę szczepiłam jak skończyła roczek-wtedy miała tylko jedną dawkę gdybym zaszczepiła wczesniej to dostałaby chyba 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: Bezpłatna DTPa+IPV+HIB ???? 11.04.07, 10:28 hib jest bezpłatny - ale tylko sam hib. a to oznacza, że mozesz dac dziecku zwykła państwową szczepionkę typu DTP / tą nieoczyszczoną/ i hib bezpłatnie, ale jeśli chciałabyś dać szczepionkę skojarzoną typu na przykład infanrix, to już musisz zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Bezpłatna DTPa+IPV+HIB ???? 11.04.07, 11:40 Nioe szczepiłam swojego dziecka na Hib wcześniej i mam zamiar zaszczepić jedną dawką jak skończy roczek. Czy też dostanie ją bezpłatnie? Bo do tej pory ciągle słyszałam że muszę zapłacić za to 48 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Bezpłatna DTPa+IPV+HIB ???? 11.04.07, 11:46 Tak teraz już będzie bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś