karollaa 02.06.03, 22:50 HEj, jakich lekow homeopatycznych mozna uzywac aby pomoc maluszkowi przejsc przez ten trudny okres??? Slyszalam o czopkach Viburcol...... a cos doustnego? Jakies granulki dagomed? pozdr. Karola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola.mama.kuby Re: Homeopatia na ząbkowanie 02.06.03, 23:04 No coz Viburcol uzywam i bardzo sobie chwale. Jest to dobry lek ale tez i bezpieczny, co najwazniejsze dla mnie! O tych granulkach tez cos slyszlam, ale niestety nic o nich nie wiem dokladnie. Slyszlalam tylko, ze sa bardzo skuteczne. Pozdrawiam! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kini_franio Re: Homeopatia na ząbkowanie 03.06.03, 09:01 Karola z tym zabkowaniem to jest tak że moze trwać i trwać, u Franka niby zaczyna być coś widać, potem to znika (białe plamki, czerwone punkciki na dziąśle)jest dużo marudzenia, niespokojne noce itp. Sprawdz czy maluszkowi nie dolega coś innego: u mojego przez jakiś czas dokuczały pleśjiawki i też wszystko gryzł. Slini sie okropnie, kapie mu z buzi poprostu i wszystko wpycha, gryzie nas również.Odkad uzywam Dagomed 44 jest lepiej (na pare dni przestałąm i znowu wróciłam)jest spokojniejszy i lepiej śpi, pogodniejszy.Franio zaczał ząbkować ponad miesiac temu albo i wcześniej - ale nie mozna tez wszystkiego zrzucać na zabkowanie - czasami maluch ma poprostu gorsze dni.Pozdrawiam kini Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Homeopatia na ząbkowanie 03.06.03, 10:06 czesc, polecham Chamomila Dagomed 44, tzn u mojego Stasia poskutkowaly wczesniej stosowalismy rozne zele i nic pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś