s272 09.07.07, 22:52 CZy ktos uzywał?i jak faktyczznie dobre?jak mozecie napiszcie jakie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela ja mam taki 10.07.07, 08:44 allegro.pl/item192994761_najcichszy_inhalator_aerozaar_najtaniej_na_allegro.html to jak widac inhalator z nebulizatorem bardzo sie przydaje bo dziecko mi sie bardzo czesto zaziebia (doslownie raz na dwa tygodnie) a przy zapaleniu oskrzeli jest wrecz nieoceniony jesli naprawde masz potrzebe, to kup,. nie zaluj mi tez pomogly inhalacje ze zwyklej soli fizjologicznej jak mialam katar ja kiedys siedzialam w szpitalu glownie po to zeby dziecku inhalacje robic, szkoda moich nerwow na siedzenie tam Odpowiedz Link Zgłoś
matmaks najskuteczniejsza metoda 15.07.07, 23:26 nebulizacja to w większości przypadków najskuteczniejsza metoda podawania leków i minimalizacji skutków ubocznych. Dla dzieci są specjalne nebulizatory w kształcie pingwinka www.allegro.pl/item216306078_tani_nebulizator_inhalator_mebby_dla_dzieci_.html Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Nebulizator 16.07.07, 12:04 Ja używam. Mój mały ma właśnie zapalenie oskrzeli. Używamy go tydzień,katar przeszedł (miał strasznie duży, nic nie pomagało i nie mógł jeśc) po 3 dniach ale kaszel i gorączka niestety nie. Od dziś jest na antybiotykach. Pani doktor powiedziała że gdybym używała go szybciej to nie musiał by brac antybiotyków. Mi też pomógł, niestety mężowi nie i też bierze antybiotyki. Polecam, jest dobry przy przeziębieniech i początkach zapalenia oskrzeli i płuc. W mojej rodzinie wszyscy go chwalą. Nie są to pieniądze stracone. Lepiej jednak kupic go w aptece bo potem może byc problem z maskami.Nie wszystkie apteki mają wszystkie rodzaje masek. Poza tym u nas w aptece kosztuje 140 zł a na allegro prawie 160 i do tego jeszcze koszt wysyłki. Tyle ile jest rodzajów nebulizatorów tyle jest masek. Odpowiedz Link Zgłoś