sarabanda2 26.03.08, 12:31 Mojemu prawie 3-miesięcznemu dziecku mam podawać Hemofer. Jakich niepokojących reakcji mogę się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyk.od.zosi Re: Do mam, któe podawały hemofer 26.03.08, 16:45 bolu brzuszka _______ pozdr., patyk+2 Odpowiedz Link Zgłoś
olima17 Re: Do mam, któe podawały hemofer 26.03.08, 18:04 Kolki, bóle brzuszka- nam zalecono debridat na łagodzenie tych dolegliwości, ale niestety i tak bolałoByło to co prawda ponad 4 lata temu ale pamiętam ten brzuszek do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
monoxa Re: Do mam, któe podawały hemofer 26.03.08, 20:47 roczne dziecko- wymioty i generalnie dziecko nie chcialo tego przyjmowac... hemofer jest bardzo niesmaczny Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Do mam, któe podawały hemofer 26.03.08, 20:53 U nas nie było żadnych "efektów" ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaglusia Re: Do mam, któe podawały hemofer 30.03.08, 11:13 Podawałam synkowi kilka miesięcy. Pamiętam, że mieszałam go z herbatką koperkową. Żadnych skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
renik78 Re: Do mam, któe podawały hemofer 30.03.08, 22:14 Mój syn dostaje hemofer od dwóch miesięcy i nie ma żadnych skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
slonce.1 Re: Do mam, któe podawały hemofer 01.04.08, 17:47 bóle brzuszka i wymioty. Podawałam dziecku od narodzin przez chyba 2 miesiące potem przeszłam na inny lek chyba nazywał się ferrum lek jak dla mnie był znacznie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Do mam, któe podawały hemofer 03.04.08, 18:25 Ja podawałam córce jak miała 4 m-ce. Żadnych skutków ubocznych nie było. A straszono mnie też czarnymi zębami. Owszem lekki osad się pojawił, ale przy czyszczeniu szczoteczką zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś