aniaw-1 09.04.08, 10:46 czy 5 w1 czy 6w1, co prponujecie, jaka jest roznica cenowa? jakie wystapily u waszych dzieci powiklania po szczepieniu szczepionka skojarzona. prosze doradcie, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: szczepionka skojarzona 09.04.08, 11:10 Za 5w 1 płaciłam 110 zł u lekarza. Tylko takie były w gabinecie. Syn znosił je swietnie. Nawet opuchnięc w miejscu wkłucia nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
elan-o100 Re: szczepionka skojarzona 09.04.08, 11:22 Ja też szczepiłam 5w1 (Pentaxim). W przychodni płaciłam za nią 120 zł. Nie było żadnych powikłań, nawet opuchlizny na nodze. Przed nami ostatnia dawka, mam nadzieję, że będzie bezproblemowo jak dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: szczepionka skojarzona 09.04.08, 13:29 Moje dziecko dostalo szczepionke skojarzona 6 w 1, zaplacilam 180 zl. Znioslo bardzo dobrze, w ogole nie plakalo, tylko jedno uklucie w nozke. Potem spalo dosyc dlugo w nocy (12h), ale to podobno normalne po szczepionce. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: szczepionka skojarzona 09.04.08, 13:55 moja córcia dostala 6 w jednym Infarix Hexa, po szczepieniu wystapil u niej brak apetytu, spała prawie cały dzień i była troszkę płaczliwa, ale to normalne objawy i ustepują w ciagu 48 godzin, może być rownież podwyższona temperatura, ale u nas nie było na szczęście za szczepionkę zapłaciłam 159 zl Odpowiedz Link Zgłoś
tilianka Re: szczepionka skojarzona 09.04.08, 14:00 Witam. Ja również szczepiłam 6 w 1 Infarix Hexa. Za pierwszym razem była opuchlizna w miejscu podania. Za drugim razem córeczka dostała gorączki 38 stopni, cały czas spała i była marudna - trwało to dobę a zaczęło się w nocy po szczepieniu. Trzecia dawka nie dała żadnych objawów. Cena szczepionki w przychodni - 185 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
joy76 Re: szczepionka skojarzona 09.04.08, 14:18 najpierw infanrix hexa 6 w 1 - zero obrzęków, gorączki, marudzenia. druga szczepionka infanrix ipv+hib 5 w 1 - lekko marudna w pierwszy wieczór, prze nad mi trzecia, taka sama jak druga, mam nadzieję,że nadal będzie bez problemów Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: szczepionka skojarzona 09.04.08, 17:27 6 w 1 plus rotawirus, po pierwszej dawce zadnych problemow, po drugiej - 38,5 goraczki i mocne oslabienie, zobaczymy, co bedzie po trzeciej dawce, kk Odpowiedz Link Zgłoś