Dodaj do ulubionych

labolat. Felix

06.02.11, 14:27
która wysyłała próbki? powiedzcie czy te ceny w ich cenniku dotyczą pojed. badania na np lamblie czy te 35zł to za zbadanie tych 3 próbek?
czy u nich zawsze wychodzą pasozyty, bo takie opinie słyszałam. Czy też bywają próbki wolne od pasożytów?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • alajna2 Re: labolat. Felix 06.02.11, 14:27
      tu jeszcze link
      www.laboratoriumfelix.com/analizyCennik.html
      • antyka Re: labolat. Felix 06.02.11, 17:53
        U nich tez nie zawsze wychodza pasozyty, nawet, jesli sie je ma. Bo po prostu mozesz sie nie wstrzelic w okres rozrodczy. Chocbys pekla, to nie dowiesz sie, bo sie zaraza chowa i rzadziej rozmnaza.
        Znam kilka osob, ktore namowilam na badania w Felixie, ktorym nic nie wyszlo (w tym moja mama). Naszej rodzinie tez od roku nie wychodza (po odrobaczeniu).
    • kotkowa Re: labolat. Felix 07.02.11, 08:19
      na lamblie placisz osobno, na pozostale pasozyty osobno, na candide osobno i na owsiki (plastrowy test) tez osobno. Ja robilam na wszystko i wyszlo chyba 136 zl
      • alajna2 Re: labolat. Felix 07.02.11, 13:25
        dzięki
        • rottka Re: labolat. Felix 07.02.11, 13:43
          W Zabrzu robią pasożyty i lamblie w jednym badaniu za 4 pln/próbka. W felixie nie wyszły w Zabrzu wyszły lamblie, fakt, że tu posłałam chyba z 8 próbek dziecka, co wyszło i tak taniej smile
          • przeciwcialo Re: labolat. Felix 09.02.11, 16:23
            Pani weterynarz nieźle liczy. Cennik zabrzański jest normalniejszy. Ciekawe czy jak ktos nie zapłaci za lamblie a w preparacie sa to w Felixie je wpiszą w wynki czy pominą? Metody mają dokładnie takie same wink
            • antyka Re: labolat. Felix 09.02.11, 18:16
              Jak ktos placi za lamblie, to ma szukane lamblie, proste.
              A cennik - coz, jak to w stolicy. Czynsz wiekszy, pensja pracownika tez wieksza.
              W Zabrzu pewnie mozna znalezc pania za 1000 zl miesiecznie,
              a w Wawie za 2 kogos sensownego ciezko znalezc...
              • przeciwcialo Re: labolat. Felix 09.02.11, 20:13
                No właśnie nie jest to takie prostewink Prawidłowow wykonane badanie koprologiczne nie wymaga specjalnych badań "na lamblie". No ale jesli chcesz w to wierzyc to płać big_grin

• anet01 Re: labolat. Felix 09.02.11, 16:53
            To labolatorium w zabrzu ma jakąś stronke?
            Prosze o namiary na nie?
            • kasia_137 Re: labolat. Felix 11.02.11, 08:32
              www.szpital.zabrze.pl/index.php?id=cenniki/index
              Tel. do laboratorium: 32 370 43 15, Biuro Obsługi Pacjenta: 32 370 45 31
          • neptunka Re: labolat. Felix 11.02.11, 09:45
            czy Zabrze przyjmuje wysyłki tak, jak Felix? na ich stronie nie mogę znaleźć niczego na ten temat - w ogóle na temat badania w kierunku pasożytów
    • ewa_mama_krzysia Re: labolat. Felix 11.02.11, 09:09
      cena 3 próbek, daje się 3 aby badanie wyszło miarodajnie. U nas nic nie wyszło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka