Dodaj do ulubionych

komora inhalacyjna

IP: *.* 11.04.02, 16:53
Słuchajcie mój syn ma alergię górnych dróg oddechowychi lekarz przepisał mu flixotide 50 do stosowania codziennegopodaję mu to przez tube (aeroscopic)ale nie bardzo mi to pasuje bo jest rozkładana.Widziałam gdzieś nie rozkładanedł 5 cm ale nie wiem jak się nazywa jeżeli ktoś ma taką komore inhalacyjną lub wie jak się nazywa to proszę o kontakt.W aptece niestety nie wiedzą o co mi chodzi.pokazują mi jakieś długie a to nie o to chodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hermiona Re: komora inhalacyjna IP: *.* 11.04.02, 17:36
      Mam taką , ale nie potrafię Ci powiedzieć, jak sie nazywa, bo ma ja przy sobie mój mąż, ale jak tylko będę mogła, to Ci napiszę. A ile lat ma Twój syn? Bo takim krótkim "przedłużaczem" niewiele pomożesz, jesli dziecko jest małe - lek jest za słabo rozproszony. Moja córka ma prawie 10 lat i dotąd uzywa takiej rozkładanej tuby.
    • Gość: Dorota619 Re: komora inhalacyjna IP: *.* 11.04.02, 17:53
      Ile lat ma Twoj synek?Moje dzieci, lat 3,5 i 1rok biora to samo lekarstwo wlasnie przez taka rozkladana tube (ktorej nawiasem biorac wcale nie rozkladamy). Wiem, ze sa rozne marki, nam alergolog polecal Babyhaler twierdzac, ze jako jedyna umozliwia podawanie dziecku leku bez wspolpracy z jego strony. Potwierdzam - Babyhaler ma takie dwie zastawki, dzieki, ktorym wystarczy, ze dziecko normalnie oddycha, czasem nawet bardzo protestuje (mlodszy synek) a lekarstwo i tak zostaje "wdechniete".pozdrawiam dorota
    • Gość: Gosia1 Re: komora inhalacyjna IP: *.* 11.04.02, 19:04
      Zależy ile lat ma Twoje dziecię. Moja córka ma prawie 14 lat i używa AERO CHAMBER, takie nierozkładane cosik. Tyle, że dla małych dzieci nie nadaje się to w ogóle, bo dziecko musi świadomie wdychać lek. Pozdrawiam Gosia
    • Gość: Basia72 Re: komora inhalacyjna IP: *.* 11.04.02, 23:18
      zapytaj o Aerochamber z maską jezeli twoje dziecko jest male to jest chyba to o co Ci chodzi ja dla mojego dziecka kupilam Babyhaler i naprawdę jest bardzo wygodny w uzyciupozdrawiam Baśka
      • Gość: krakowianka Re: komora inhalacyjna IP: *.* 12.04.02, 13:55
        dzięki za odpowiećMój syn ma skończone trzy lata i chyba mi chodzi o aerochamber.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka