aaga8 02.09.04, 13:46 cześć, poszukuję przepisów na dania bezmięsne dla malucha 8-mio miesięcznego. Może wiecie, gdzie można znaleźć info albo dysponujecie fajnymi przepisami. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina_mama_leny Re: wegetariańskie przepisy 02.09.04, 18:36 www.puszkkka.vege.pl są przepisy dla dzieci, podzielone na miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
opieniek1 Re: wegetariańskie przepisy 08.09.04, 14:18 www.wegekucharz.host.sk puszkkka.spinacz.pl polecam też książkę A.Biernat "Zdrowiej jesz- zdrowiejesz. 700 przepisów kuchni wegańskiej", naprawdę jest w czym wybierać, hociaż ja wolę sama wymyślać różne pychoty Odpowiedz Link Zgłoś
katrinko Re: wegetariańskie przepisy 11.09.04, 11:48 zobacz tez moze forum wege.dzieciak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aaga8 Re: wegetariańskie przepisy 13.09.04, 13:35 Dzięki. Już szperam. A moze wiecie, gdzie w Warszawie można kupić książki na ten temat? np. Wegetariańskie dziecko. Szukam i póki co bez sukcesu... Odpowiedz Link Zgłoś
katrinko Re: wegetariańskie przepisy 13.09.04, 23:02 Spróbuj poszukać w księgarniach internetowych, w ten sposób kupiłam w tym roku "Wegetariańskie dziecko", "Wegetariańskie niemowlę" Sharon Yntemy, "Matka wegetarianka i jej dziecko" C. Pawlak . Nie pytaj tylko gdzie, bo nie pamiętam Wrzuć najlepiej tytuły do wyszukiwarki, może gdzieś akurat będą. Zajrzyj też może na allegro. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aaga8 Re: wegetariańskie przepisy 14.09.04, 09:09 Hm, na razie poszukiwania książek totalnie bezowocne. Wszędzie out of stock. Ale szukam dalej. Dzięki wielkie za wege.dzieciak.pl - wreszcie gdzieś co o TMC. Serdecznie pozdrawiam,agata Odpowiedz Link Zgłoś
katrinko Re: wegetariańskie przepisy 14.09.04, 12:53 zajrzyj, proszę, do swojej skrzynki, może Ci to pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
dottyb Re: wegetariańskie przepisy 21.09.04, 13:52 Witaj Jeśli byłabyś zainteresowana to mogę ci pożyczyć niektóre z tych książek gdyż obecnie prawie z nich nie korzystam (mam dwulatka), a mieszkam kawałek od Warszawy dokładnie w Milanówku A najbardziej polecam ci "Miłość od poczęcia" E. Nitecka, E. Pietkiewicz-Rok, D. Staszewska, nie jest to stricte książka tylko z przepisami, ale dużo tam dobrych rad dotyczących różnych dziedzin. Ja ją nabyłam z księgarni wysyłkowej "Wegetariańskiego Świata". I faktycznie dużo przepisów znajdziesz w Puszce. Pozdrawiam. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś