10.03.06, 08:43
kiedy trzeba kupic dziecku pierwse buty?
Obserwuj wątek
    • marki0 Re: buty 10.03.06, 21:52
      Kiedy zacznie chodzić. Wcześniej sa one jednie dla ozdoby.I jeszcze jedno. Nie
      warto na butach oszczędzać, a musisz wiedzieć, że są okropnie drogie! Moje
      dziecko nosi droższe buty ode mnie! Kupujemy przeważnie bartka, a ostatnio
      przerzucilismy się na Memo /200zł bagatela!/. Buty muszą być nowe,. Nigdy nie
      zakładaj dziecku butcików innego maluszka.
      • marghe_72 Re: buty 10.03.06, 22:54
        to chyba nie to forumsmile
        • domin19761 Re: buty 11.03.06, 17:55
          tez tak mysle, co ma jedzenie do butów?
          • grzalka Re: buty 03.06.06, 21:32
            niektóre dzieci jedzą buty, na przykład moje
            • kasikk_29 Re: buty 05.06.06, 09:24
              hehehe smile)
              moje też big_grin
      • a.kom Re: buty 05.06.06, 09:45
        my kupiliśmy dziecku buty za 50zł firma nazywa sie KORNECKI i niczym sie nie
        różnią od Bartka, no może ceną. poszperaj sobie w kilku ostatnich nr Dziecka -
        było sporo o butach. pierwsze buty nasz syn miał właśćiwie zanim dobrze zaczął
        chodzić, a to dlatego, że na spacerach nie chciał siedzieć w wózku tylko stać
        na ziemii albo ławce. pozdrawiam mama łazikasmile
        • dobramama1988 Re: buty 25.09.14, 11:01
          Ja mogę polecić firmę Tombut sklep.tombut.pl/ kupujemy je od dawna, jesteśmy bardzo zadowoleni. Są wytrzymałe i w dobrej cenie.
          • kuiad Re: buty 08.10.14, 14:52
            tez jestem za tym aby buty dziecku kupic gdy zaczyna chodzic. nalezy pamietac aby buty byly usztywniane. i tak jak wspomnial ktos NIE ZAKLADAJCIE UZYWANYCH BUTOW. kazdy dzieciak inaczej stawia stopy.
    • manieczkaa Re: buty 05.12.16, 11:02
      Jak tylko zacznie chodzić i pamiętaj e powinny to być porządne nowe buciki a nie używane. W przeciwnym wypadku twój szkrab może mieć problemy ortopedyczne. Ja zawsze zamawiam tutaj: e-butydladzieci.pl/ mają solidne buty i wygodnie dla małych stópek dzieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka