renatka173 10.03.06, 08:43 kiedy trzeba kupic dziecku pierwse buty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marki0 Re: buty 10.03.06, 21:52 Kiedy zacznie chodzić. Wcześniej sa one jednie dla ozdoby.I jeszcze jedno. Nie warto na butach oszczędzać, a musisz wiedzieć, że są okropnie drogie! Moje dziecko nosi droższe buty ode mnie! Kupujemy przeważnie bartka, a ostatnio przerzucilismy się na Memo /200zł bagatela!/. Buty muszą być nowe,. Nigdy nie zakładaj dziecku butcików innego maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kom Re: buty 05.06.06, 09:45 my kupiliśmy dziecku buty za 50zł firma nazywa sie KORNECKI i niczym sie nie różnią od Bartka, no może ceną. poszperaj sobie w kilku ostatnich nr Dziecka - było sporo o butach. pierwsze buty nasz syn miał właśćiwie zanim dobrze zaczął chodzić, a to dlatego, że na spacerach nie chciał siedzieć w wózku tylko stać na ziemii albo ławce. pozdrawiam mama łazika Odpowiedz Link Zgłoś
dobramama1988 Re: buty 25.09.14, 11:01 Ja mogę polecić firmę Tombut sklep.tombut.pl/ kupujemy je od dawna, jesteśmy bardzo zadowoleni. Są wytrzymałe i w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuiad Re: buty 08.10.14, 14:52 tez jestem za tym aby buty dziecku kupic gdy zaczyna chodzic. nalezy pamietac aby buty byly usztywniane. i tak jak wspomnial ktos NIE ZAKLADAJCIE UZYWANYCH BUTOW. kazdy dzieciak inaczej stawia stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
manieczkaa Re: buty 05.12.16, 11:02 Jak tylko zacznie chodzić i pamiętaj e powinny to być porządne nowe buciki a nie używane. W przeciwnym wypadku twój szkrab może mieć problemy ortopedyczne. Ja zawsze zamawiam tutaj: e-butydladzieci.pl/ mają solidne buty i wygodnie dla małych stópek dzieci Odpowiedz Link Zgłoś