Dodaj do ulubionych

CZY MAM GO GŁODZIĆ?

IP: *.* 30.08.01, 05:42
Mój 11 miesięczny syn nie chce jeść żadnych zupek.Czasami skusi się na mus owocowy.Zjada jedynie danonki i namiętnie lubi chrupki kukurydziane(ale już kaszki kukurydzianej się nie tchnie).Na widok jedzenia jest płacz (oczywiscie poza cyckiem!!).Wprawdzie waży 12kg, ale zaczynam pomału myśleć o odstawieniu go od piersi.Czy mam go przegłodzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: CZY MAM GO GŁODZIĆ? IP: *.* 30.08.01, 12:10
      Madre ksiazki i gazety pisza co dziecko w takim a takim wieku powinno jesc. Dochodzimy do wniosku ze nasze malenstwo zdecydowanie odbiega od normy i pijac tylko mleko zapewnie ma ogromne niedobory witamin i mineralow.Moje dziecko nie bylo karmione piersia(nie mialam pokarmu)ale przez 19 miesiecy mleczko sztuczne to bylo numer 1. Takie byly jej potrzeby i nic nie bylo w stanie tego zmienic. Biadolilam i ja, ze powinna ..zupki,miesko,chlebek itd. To jadla ale w malutkich ilosciach.Podsuwaj dziecku to i owo, niech kosztuje a jego zoladeczek lagodnie bedzie przechodzil zmiane diety. Jesli nadal jestes w stanie karmic piersia to najgorsze uwazam, co mozesz zrobic to mu zabrac to co jest mu najbardziej potrzebne do prawidlowego rozwoju.Przyjdzie czas tak jak i u mojej coreczki, ze zacznie jesc inne potrawy.Naprawde.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka