Dodaj do ulubionych

Re: Desery BoboVita zepsute?

IP: *.* 25.10.01, 13:45
Szanowna PaniZ dużym zaniepokojeniem przeczytałam Pani post. Jest mi niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Jako producent żywności dla niemowląt czujemy się odpowiedzialni za każdy nasz produkt a jego jakość i bezpieczeństwo są dla nas cechami najważniejszymi. Zapewniam, że nasze wszystkie produkty przechodzą szczegółowe badania mikrobiologiczne, fizykochemiczne i organoleptyczne i dopuszczone do sprzedaży wyroby spełniają wszystkie założone normy. Potwierdzeniem tego procesu jest posiadany przez nas od dwóch lat Certyfikat Jakości ISO 9001.Dlatego bardzo proszę o kontakt z Serwisem Konsumenckim (bezpłatna infolinia 0 800 16 5555, lub e-mail : serwis@nutricia.com.pl) i podanie nam szczegółów tej sprawy, abyśmy mogli ją wyjaśnić. Jeszcze raz bardzo przepraszam.Z wyrazami szacunkuMałgorzata KołodrubKierownik ds. Kontaktów Zewnętrznych Ovita Nutricia Sp. z o.o.; ul. Marka z Jemielnicy 1; 45-952 Opoletel. 077 454 40 55, fax. 077 454 27 94www.nutricia.com.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Desery BoboVita zepsute? IP: *.* 28.10.01, 10:32
      Mój synek ma 9 miesięcy i już od miesiąca nie podaję mu waszych produktów. Dwukrotnie spotkałam się z zeputym soczkiem jabłkowo - gruszkowym. Teraz sama wyciskam mu soki ze świeżych owoców i myślę że po takich doświadczeniach jest to bezpieczniejsze dla mojego malucha. Mam nadzieję że zrobicie coś w tej sprawie, gdyż są to produkty konsumowane przez malutkie dzieci a takie sytuacje rzucają cień na Waszą firmę, którą uważałam za solidną.
      • Gość: guest Re: Desery BoboVita zepsute? IP: *.* 28.10.01, 19:14
        moim zdaniem - najprostym wyjaśnienie mtej sytuacji - zepsutych produktów w słoiczkach - jest ... głupota ludzka!!! sama kilkakrotnie przyuważyłam w supermarketach bądz mniejszych sklepach ludzi którzy otwierają słoiczki i odstawiają je na półkę!!! oczywiście nie obeszło się bez awantur (w geancie zawołałam kierownika i była afera)jedna pani - na moje pytanei - po co otwiera - powiedziała - że chciała zaobaczyć jak to pachnie - bo może by dla siebie kupiła (pani około 50 lat) - bo to tanie... oczywiście odstawiła i dlatego ją przydybałam :(często ludzie robią to z jakiejś głupiej mentalności swojej - sama nie wiem jak to wytłumaczyć - mają chyba satysfakcję, że jakieś dziecko się rozchoruje???kiedyś kupując słoiczki - także soczki - brałam hurtem do koszyka - teraz sprawdzam każdy czy nie był otwierany....
        • Gość: guest Re: Desery BoboVita zepsute? IP: *.* 29.10.01, 16:44
          BoboVita osobiście mnie odwiedziła i obiecała sprawę wyjaśnić! Solidna firma! Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka