Dodaj do ulubionych

Mleko HUMANA

IP: *.* 06.01.03, 13:07
Bardzo prosze o opinie na temat tej mieszanki. Mam zamiar przejsc na nia, ale ciagle mam dylematy. Czy nie jest zbyt kaloryczna i jak z kupkami po niej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mad Re: Mleko HUMANA IP: *.* 06.01.03, 21:46
      Witaj,Ja rowniez jestem zainteresowana tym mlekiem ale nigdzie nie moge go dostac.Jestem z Warszawy.Czy TY tez?Jesli tak, to prosze napisz mi gdzie dostajesz to mleczko.Acha, slyszalam ze jest dobre.
      • Gość: lwica Re: Mleko HUMANA IP: *.* 06.01.03, 22:16
        Niestety nie jestem z wawy, choc chcialabym ;)Jesli nie mozesz dostac mleczka w sklepie takim typowym dla dzieci to dostaniesz w aptece. Chociaz zauwazylam ze wlasnie sa trudnosci z dostaniem tego mleczka. W zadnym supermarkecie go nie ma.
        • Gość: Ifona Re: Mleko HUMANA IP: *.* 06.01.03, 22:40
          witajcie :)nie wiem dlaczego macie takie problemy z dostaniem humany, sama nie stosuję, ale dziś będąc w dwóch hipermarketach widziałam, że jest humana, nawet sie zdziwiłam, bo kosztowała jakieś 9 zł, a pamiętam czasy kiedy była dwa razy droższa od bebika.aha nie jestem tez z Warszawypozdrawiamifona
          • Gość: wyroślaczka Re: Mleko HUMANA IP: *.* 12.01.03, 11:13
            HejHumanę na pewno dostaniesz w aptekach. W Lublinie jest w każdej jednej osiedlowej aptece. Ostatnio widzialam również w Leclercu i w Realu. Było to pierwsze mleczko jakie podałam mojemu 3 tygodniowemu wówczs Damiankowi. Złopał aż miło. Mleczko jest bardzo polecane przez farmaceutów, bo podobno ma skład najbardziej zbliżony do mleka mamy. Tylko jest moim zdaniem za "lekkie". Synek nie pił go długo , bo przestało mu wystarczać i ciągle był głodny. Więc przerzuciałm na Nan 1. Jezeli zdecydujesz się na Humanę, lub jakiekolwiek inne mleko, które jest pakowane w tekturowe pudełko, to po otwarciu wyciągnij mleko z tej tektury, bo jak nie, to będzie smakowało jak tektura.PozdrawiamKasia
    • Gość: wyroślaczka Re: Mleko HUMANA IP: *.* 12.01.03, 11:15
      P.S. Zapomniałam dodać, że z kupkami w porządku, aczkolwiek zawsze chyba po przejściu na butelkę kupki są twardsze. Tylko nie wiem czy Ty karmisz piersią, czy chcesz przerzucic sie z innej mieszanki.PozdrawiamKasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka